O2: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v auguste

Aj keď v auguste vyhrál medzi zákazníkmi O2 Samsung, nový Huawei P9 Lite si to mieri na vrchol. Od vížazstva ho delí už len jedna priečka.

O2 je z trojice najväčších mobilných operátorov jediný, kto predáva aj dual SIM smartfóny, a zákazníci to radi využívajú. Telefóny s podporou pre dve SIM karty hrajú jednoznačný prím a dlhodobo patria k najpreferovanejším modelom. Osamoteným single SIM smartfónom v augustovom rebríčku je iba Samsung Galaxy A3 (2016), ktorý sa umiestnil na piatom mieste.

Najpredávanejším sa opäť stal Samsung Galaxy J5 Dual, ktorý má dual SIM funkciu priamo v názve. Na druhé miesto poskočil žiadaný Huawei P9 Lite, ktorý útočí cenou, výbavou i vzhľadom. Výhodou augustovej trojky Huawei Y6 Pro je silná 4000 mAh batéria. V rebríčku nájdeme aj lacné Lenovo Vibe C, ktoré je svojou nízkou kapacitou obidvoch pamätí určené len pre nenáročného používateľa.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušálny mesačný poplatok 20 € (Strieborný paušál).

1. Samsung Galaxy J5 Dual (2 €)

2. Huawei P9 Lite (107 €)

3. Huawei Y6 Pro Dual (2 €)

4. Lenovo Vibe C (A2020) (0 €)

5. Samsung Galaxy A3 (2016) (67 €)

ikona

O2: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v júliTrikrát Huawei, jedenkrát Samsung a jedenkrát Lenovo. Taká je bilancia značiek v júlovom mini rebríčku najpredávanejších smartfónov. A všetky sú s podporou pre dve SIM karty.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov O2 zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. V tej augustovej sa ešte nachádza Lenovo Vibe K5 Note, Huawei P8 Lite, Lenovo K5, Huawei Y3 II a Coolpad Porto S.

Augustový rebríček najžiadanejších tabletov v O2 je takmer bezo zmeny. Jediná zmena nastala na štvrtom a piatom mieste, kde si modely Lenova vymenili pozície. Dlhodobo tu vládnu len dve značky: Lenovo a Huawei.

1. Lenovo Tab A3 7 (0 €)

2. Huawei MediaPad T1 7.0 (0 €)

3. Huawei MediaPad T1 8.0 (19 €)

4. Lenovo Tab 2 A8-50 (2 €)

5. Lenovo Tab 2 A10-70 (98 €)

Diskusia k článku:

Začať diskusiu