Orange: Cat S60 a Lenovo Vibe C2 v akciovej ponuke

V ponuke dotovaných zariadení pribudol lacný päťpalcový android s LTE a aktuálne najlepšie vybavený odolný smartfón, ktorý odolá vode aj nárazom a ponúka termokameru i ambientné rozsvecovanie 4,7-palcového HD displeja.

Najväčším lákadlom

Lenovo Vibe C2 je cena a podpora LTE sietí. Vzhľadom na slabú hardvérovú výbavu, kam patrí HD rozlíšenie displeja, 1 GB RAM a štvorjadrový procesor MediaTek 6735P, by mohla 2750 mAh batéria zvládnuť viac než deň bežného používania. Vibe C2 zaujme aj 1 W reproduktorom s Waves MaxxAudio technológiou. Kompletné špecifikácie nájdete v našom základnom infe.

Lenovo Vibe C2 je v Orangei pre väčšinu programov dostupné za jedno euro, plná cena zariadenia je stanovená na 125 eur.

Druhou novinkou v ponuke Orangeu je odolný android Cat S60 so vstavanou termokamerou značky FLIR, ktorá zvládne nielen zhotovovať snímky, ale aj nahrávať video. Termokamera zvláda prácu aj v úplnej tme a zmeria vám teplotu okolia i predmetov, a to na diaľku 20 - 30 metrov. Napriek 4,7-palcovému HD, ktorý môžete ovládať aj v rukaviciach alebo pod vodou, má telefón vysokú hmotnosť 225 gramov.

Kompletné hardvérové špecifikácie nájdete v našom základnom infe, a koho tento model zaujíma, určite by nemal vynechať ani jeho podrobnú recenziu. V článku Takto fotí CAT S60 nájdete nielen fotografie zhotovené zadným 13 Mpix fotoaparátom, prednou 5 Mpix kamerou a termokamerou FLIR, ale i ukážky videí zo všetkých troch kamier.

Cat S60 kúpite v Orangei k najvyššiemu paušálu za 230 eur, cena v hotovosti je 650 eur.

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu