Na jeden záber: Samsung Galaxy Note 7

Videorecenzia, na ktorú ste mnohí čakali, je tu. Najlepší tabletofón súčasnosti priniesol vodeodolnú konštrukciu, vylepšené pero S Pen s novými funkciami i jemne zahnutý displej.

Kým si budete môcť na našom webe prečítať podrobnú textovú recenziu, môžete si pozrieť komentár kolegu Richarda, ktorý vo videorecenzii prináša vlastný pohľad na špičkový Samsung Galaxy Note 7.

Už čoskoro sa začne predávať aj v našich obchodoch a podľa vyjadrení Samsungu je o Note 7 mimoriadny záujem. Čo za vyše 800 eur ponúka? Podrobné parametre nájdete v našom základnom infe a prvé postrehy v článku Samsung Galaxy Note 7 naživo.

Galaxy Note 7 nemá na trhu konkurenciu, nie kvôli hardvérovej výbave, nadupaných smartfónov máte viacero, ale odlišuje sa integrovaným dotykovým perom S Pen, ktoré ponúka množstvo funkcií, ktoré dodá Note 7 nové možnosti v používaní a ovládaní telefónu. Je dobre, že výrobca nezabudol ani na vodeodolnosť či pamäťové karty. Novinkou je skener očnej dúhovky, tento bezpečnostný prvok síce nie vždy funguje korektne, no zaujímavo doplnil čítačku odtlačkov prstov. Viac možností ponúka aj Allways On displej.

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Peter Čapkovič 01.09.2016 - 16:10

18 min a ja som dopozeral.. Fajn recenzia, ale už som kupil S7 edge.. :-)

markos902.09.2016 - 08:51 Trvalý odkaz

včera som v Budapešti držal note7 a zabával som sa s ním, obrazovka je úplne brutálne krásna, páči sa mi, reakcie telefónu fajn, dobre sa aj drží v ruke, zdal sa mi slabší zvuk, taký plechovejší a fotoaparát fotí síce pekne ale tak prefarbičkovane by som povedal, môj iPhone má podľa mňa vernejšie fotky, ale celkove ma note zaujal, uvidíme aké s ním budú dlhodobejšie skúsenosti používateľov, ale tu v Budapešti sa dal normálne kúpiť už včera

viperman02.09.2016 - 13:58 Trvalý odkaz

pozastavili predaj na neurcito kvoli problemom s bateriou.

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne02.09.2016 - 14:21 Trvalý odkaz

Uz ked flashujes newsku, daj ju celu. Predaj pozastavili, no zaroven spustaju vymenu za nove zariadenie pre zakaznikov, ktori su uz zariadenie zakupili.

Cosi podobne som zazil z nvidia shield tabletom, kurier mi jednoducho doniesol novy a stary som si mohol nechat. Aj som si nechal, ale zapinam ho sporadicky, do plnej zataze na nabijani sa s nim neodvazim ist :)

Celá diskusia 16 príspevkov