Na jeden záber: Lenovo ZUK Z2

Lenovo nevyrába len sériu Vibe a Moto. Pod hlavičkou tejto veľkej čínskej firmy produkuje aj smartfóny ZUK. A zet-dvojka patrí k tým najlepším.

Na modeli ZUK Z2 môžeme vidieť, čo všetko dokáže jedno tlačidlo s čítačkou odtlačkov prstov. Poslúži ako touchpad, reaguje na letmý dotyk prstom, na dvojitý dotyk, na podržanie, tak isto na stlačenie, na dvojité stlačenie... Je až neuveriteľné, že doteraz s takýmito gestami neprišiel nik iný na trh. Veľké značky sa zrejme obávajú reakcií bežného publika. Je mi jasné, že medzi ťuknutím, dvojitým ťuknutím a ľahkým pohybom prsta po tlačidle nie je veľký rozdiel, a to platí najmä pre starších ľudí, ale to neznamená, že takéto využitie nemôže byť jednou z možností v nastaveniach telefónu. Skrátka, v nasledujúcej videorecenzii vám ukážeme, čo všetko už dokážu smartfóny, ak sa na nich vybúria vývojári.

Všetky potrebné parametre zet-dvojky nájdete v základnom infe a samozrejmosťou už je, že úplne všetky postrehy kolegu Tomáša nájdete v recenzii ZUK Z2. Z nej vyberáme aspoň dva základné nedostatky: chýbajúcu podporu LTE 800 MHz a pamäťových kariet. Pripravte sa tiež na množstvo zbytočných čínskych aplikácií a absenciu slovenčiny.

Všetky dôležité videá z produkcie Fony.sk nájdete v populárnej kategórii Videá. Stačí na ňu kliknúť.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu