Samsung láka na nové príslušenstvo Gear a rad Galaxy Tab S3

Čoskoro sa dočkáme nového nositeľného príslušenstva Gear a oznámené boli aj nové tablety radu Galaxy Tab S3.

Na stránke Samsungu sa objavila pozvánka na predstavenie novinky radu Gear, ktoré sa bude konať posledný augutový deň v Berlíne. Podľa okrúhleho ciferníka na obrázku pozvánky sa dá usudzovať, že pôjde o tretiu generáciu inteligentných hodiniek Gear. Zodpovedá tomu aj číslica tri vo vete TALK ABOUT 3.

Ďalšia tlačová konferencia Samsungu v Berlíne je naplánovaná na 1. septembra na výstavisku IFA. Výrobca už rozposlal novinárom pozvánky, a na evente nebude chýbať ani zástupca našej redakcie. Samsung tak bude mať dve akcie v dva rôzne dni.

Na oficiánej kolumbijskej stránke sa zasa objavili informácie o príchode inovovaného radu tabletov Galaxy Tab S3, ktorý bude vychádzať z minuloročnej edície Galaxy Tab S2.

Nový rad tabletov má prísť na trh budúci mesiac spolu s novinkou Galaxy Note 7. Je teda možné, že na niektorej z dvoch tlačoviek uvidíme aj pripravované tablety. Bližšie informácie o výbave nemáme, spomína sa novší procesor či väčšia kapacita pamäte. Všetky podrobnosti sa dozvieme už čoskoro. IFA 2016 je za dverami.

Zdroj: samsungmobilepress.com

Diskusia k článku:

Andrej 16.08.2016 - 13:12

mal som tab s2 9,7 rozlíšenie určite už nechcem je to na hovno zle sa tam videa a filmypozeraju videa su roztiahnute v 4:3 škoda že sa ťamťung nevratil na rozlišenie s tab s 1 asi si zadovažim niekde s bazaru tab s1 lebo tieto nove stoja za hojno

Celá diskusia 1 príspevok