Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v júli

Júlový rebríček top päťky najpredávanejších smartfónov si v Orangei podelili len dve značky: Samsung a Huawei. Podľa očakávaní sa nástupca bestselleru P8 Lite pomaly ale isto dostáva na vrchol.

Trvalo to len niekoľko týždňov od zaradenia Huawei P9 Lite do ponuky Orangeu, a už ho máme na špici. Teda takmer. Zatiaľ mu patrí "iba" druhé miesto, to prvé aj v júli obhájil Samsung Galaxy J3, ktorý láka na dostupnú cenu a slušný fotoaparát.

Na tretej priečke skončila stálica rebríčka štýlový Samsung Galaxy A3 a po mesačnej pauze tu opäť máme obľúbený Huawei P8 Lite, ktorému po uvedení P9 Lite klesla cena. Do prvej päťky sa ešte zmestil drahší model štýlového radu Galaxy A od Samsungu s číselným označením A5, ktorý si ale oproti júnu pohoršil o dve priečky.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušálny mesačný poplatok 25 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v júli 2016:

1. Samsung Galaxy J3 (2016) (60 €)

2. Huawei P9 Lite (165 €)

3. Samsung Galaxy A3 (2016) (150 €)

4. Huawei P8 Lite (70 €)

3. Samsung Galaxy A5 (2016) (245 €)

ikona

Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v júniJún patril v Orangei jednoznačne Samsungu. Až štyri modely patri práve tomuto výrobcovi, a do rebríčka najpredávanejších smartfónov sa prebojovala aj jeho aktuálna vlajková loď.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Orangeu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. Ako vyzerala zvyšná pätica modelov? V tej júlovej sa nachádza Nokia 230, LG K4 LTE, Samsung Galaxy S7, Apple iPhone 5S a Samsung Galaxy S7 edge.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu