Lenovo Vibe C2 Power: 3500 mAh batéria a 2 GB RAM

Vylepšený súrodenec lacného dual SIM androidu Vibe C2 dostal nielen očakávané 16 GB úložisko, ale aj dvojnásobok RAM a silnejšiu batériu.

V slovenských obchodoch sa objavila vylepšená verzia nedávno predstaveného 5-palcového dual SIM androidu, ktorý lákal na podporu LTE sietí, 1 W reproduktor a nízku cenovku. Už v našom základnom infe, kde nájdete všetky podrobnosti o špecifikácii telefónu, sme spomínali pripravovanú verziu, ktorá mala ponúknuť 16 GB vnútorné úložisko. Vibe C2 totiž dostal iba kombináciu 1 GB RAM a 8 GB pamäť.

Na smartfónoch a tabletoch môžete všetky obrázky v článku priblížiť pomocou dvoch prstov. Na počítači môžete obrázok klikom presunúť do popredia a šípkami na klávesnici preskočiť na ďalší.

Súrodenec s lepšou výbavou sa v ponuke niektorých slovenských obchodoch už aj objavil, zatiaľ si ho však nekúpite. Nie je na sklade. Model Vibe C2 Power priniesol nielen dvojnásobne veľké vnútorné úložisko, o čom sme vedeli už v júli, ale aj dvojnásobok RAM a o 750 mAh silnejšiu batériu, takže teraz bude mať telefón k dispozícii 16 GB pamäť, 2 GB RAM a 3500 mAh akumulátor. Novinka s prívlastkom Power tak ponúkne nielen lepší výkon, ale aj dlhšiu výdrž na jedno nabitie. Zvyšné špecifikácie i dizajn ostali rovnaké.

Cenovka podľa očkávania narástla, no my odporúčame kúpiť radšej Vibe C2 Power za 180 eur než slabší Vibe C2 za 125 eur. Kombinácia 1 GB RAM a 8 GB úložisko je dnes už naozaj málo. Novinku ponúka v bielej a čiernej farbe napríklad obchod Hej.sk.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu