Telekom: CAT S60 v akciovej ponuke

Ponuka dotovaných zariadení sa v Telekome rozrástla o výborne vybavený android, ktorý odolá vode aj nárazom a ponúka termokameru i ambientné rozsvecovanie 4,7-palcového HD displeja.

Kto si robil zálusk na unikátny android, ktorého najväčším lákadlom je vstavaná termokamera, môže využiť dotovanú cenu v Telekome a kúpiť si odolný CAT S60 k paušálu za nižšiu cenu než koľko by zaplatil v hotovosti.

CAT S60 ponúka robustnú konštrukciu, zosilnený bočný rám a spĺňa certifikáciu IP67 i MIL-810 G, čo zaručuje odolnosť proti vode, prachu, nárazom, soli, vibráciám a vydrží prevádzkové teploty od -25°C do +55°C. Neublíži mu ani ponorenie do hĺbky 5 metrov po dobu jednej hodiny. Hlavným lákadlom je ale termokamera značky FLIR, ktorá zvládne nielen zhotovovať snímky, ale aj nahrávať video.

Termokamera zvláda prácu aj v úplnej tme a zmeria vám teplotu okolia i predmetov, a to na diaľku 20 - 30 metrov. Napriek 4,7-palcovému HD, ktorý môžete ovládať aj v rukaviciach alebo pod vodou, má telefón vysokú hmotnosť 225 gramov. Kompletné hardvérové špecifikácie nájdete v našom základnom infe, a koho tento model zaujíma, určite by nemal vynechať ani jeho podrobnú recenziu. V článku Takto fotí CAT S60 nájdete nielen fotografie zhotovené zadným 13 Mpix fotoaparátom, prednou 5 Mpix kamerou a termokamerou FLIR, ale i ukážky videí zo všetkých troch kamier.

CAT S60 kúpite v Telekome za nasledovné ceny:

- 11 € mesačne pre Happy M (+ úvodný poplatok 299 €)

- 11 € mesačne pre Happy L a XL volania (+ úvodný poplatok 249 €)

- 9 € mesačne pre Happy XL (+ úvodný poplatok 199 €)

- 6 € mesačne pre Happy XXL (+ úvodný poplatok 199 €)

- 3 € mesačne pre Happy Profi (+ úvodný poplatok 199 €)

Plná cena je u operátora stanovená na 659 eur.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu