Telekom: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v júni

V Telekome zatiaľ stále víťazí Huawei P8 Lite, no darí sa aj novým modelom od Samsungu a zákazníkov zaujali aj značky LG a Lenovo.

Júnová tabuľka päťky najpredávanejších smartfónov Telekome je príjemne pestrá, nájdeme tu zástupcov až štyroch značiek. Ako vidno, tak zákazníci Telekomu sa orientujú na širšie spektrum značiek než v Orangei. O dôvodoch nebudeme špekulovať.

Najžiadanejším modelom sa aj tentoraz stal bestseller Huawei P8 Lite, jeho nástupca P9 Lite už ale klope na dvere rebríčka, objavil sa v prvej desiatke. Druhé a tretie miesto patrí cenovo dostupným modelom Samsungu, pričom Galaxy J3, ktoré sa v máji umiestnilo na piatej priečke, v júni predbehlo májovú dvojku Galaxy A3. Štvrté miesto si udržalo LG K8. Do tabuľky sa vrátilo Lenovo P1m, lákajúce na silnú batériu.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušál Happy M s mesačným poplatkom 23,99 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v júni 2016:

1. Huawei P8 Lite (úvodná platba 49 € + 1 € mesačný poplatok)

2. Samsung Galaxy J3 (2016) (úvodná platba 19 € + 1 € mesačný poplatok)

3. Samsung Galaxy A3 (2016) (úvodná platba 99 € + 5 € mesačný poplatok)

4. LG K8 (úvodná platba 19 € + 1 € mesačný poplatok)

5. Lenovo Vibe P1m (úvodná platba 19 € + 1 € mesačný poplatok)

ikona

Telekom: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v májiNa popredné miesta v rebríčku najpredávanejších smartfónov sa prebojovali nové Samsungy radu Galaxy A a J. Víťaza Huawei P8 Lite sa im však z trónu zosadiť nepodarilo.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Telekomu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. V tej júnovej sa ešte nachádza: Samsung Galaxy A5 (2016), Nokia 230, Apple iPhone 6S, Huawei P9 Lite a Apple iPhone SE.

Tabuľka päťky najpredávanejších tabletov sa oproti májovej takmer vôbec nezmenila. Prvé štyri miesta ostali rovnaké, na piate sa dostal desaťpalcový model s OS Windows a hardvérovou klávesnicou Acer Aspire Switch V.

1. Huawei MediaPad T1 8.0 Pro

2. Lenovo Yoga Tab 3 10

3. Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE

4. Lenovo Yoga Tablet 2

5. Acer Aspire Switch 10 V

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu