Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v júni

Jún patril v Orangei jednoznačne Samsungu. Až štyri modely patri práve tomuto výrobcovi, a do rebríčka najpredávanejších smartfónov sa prebojovala aj jeho aktuálna vlajková loď.

Júnová tabuľka päťky najpredávanejších smartfónov v Orangei je takmer "jednofarebná". Kontinuitu Samsungu narúša iba model LG K4. Je zaujímavé, že podobné rebríčky O2 a Telekomu sú oveľa viac pestrejšie, v Orangei často nájdeme na popredných miestach hlavne značku Samsung.

Prvé dve miesta sa oproti májovej tabuľke nezmenili, najžiadanejším smartfónom bol aj tentoraz Samsung Galaxy J3 (2016) a dvojkou elegantný Samsung Galaxy A3 z tohtoročnej série. O dve miesta si polepšil jeho lepšie vybavený súrodenec Samsung Galaxy A (2016), ktorý bol v máji piaty. Spomínané LG K4 je na štvrtej priečke a do top päťky sa prebojoval aj jeden z najdrahších modelov ponuke operátora - Samsung Galaxy S7. Väčšine modelov klesla oproti minulému mesiaci cena, v prípade Galaxy A5 až o 50 eur.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušálny mesačný poplatok 25 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v júni 2016:

1. Samsung Galaxy J3 (2016) (60 €)

2. Samsung Galaxy A3 (2016) (150 €)

3. Samsung Galaxy A5 (2016) (245 €)

4. LG K4 (1 €)

5. Samsung Galaxy S7 (574 €)

ikona

Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v májiPo šiestich mesiacoch bol Huawei P8 Lite zosadený z vrcholu rebríčka. Až tri modely z pätice smartfónov nesú značku Samsung, zákazníkov oslovilo aj lacné LG.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Orangeu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. Ako vyzerala zvyšná pätica modelov? V tej júnovej sa nachádza Nokia 230, Huawei P8 Lite, Huawei P9 Lite, Samsung Galaxy S7 edge a LG K8.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu