Orange: Huawei P9 Plus, Sony Xperia XA, Xperia E5 a HTC 10 v ponuke

V ponuke dotovaných zariadení Orangeu pribudlo niekoľko zaujímavých kúskov. Výborne vybavený súrodenec vlajkovej lode Huawei P9, elegantná Xperia z novéj série, cenovo dostupná Xperia s LED bleskom pri prednej kamere a špičkový top model od HTC.

Huawei P9 Plus je nielen väčší, ale aj lepšie vybavený než model P9, ktorého recenziu sme vám už na našej stránke priniesli. Láka na 5,5-palcovú uhlopriečku s Full HD rozlíšením a funkciou Press Touch, výkonný procesor, 4 GB operačnú pamäť RAM a 64 GB vnútorný priestor. Nájdeme tu i viacfunkčný snímač odtlačkov, 3 400 mAh batériu a nový konektor USB-C.

P9 Plus dostal taký istý 12-megapixelový duálny fotoaparát, ako P9. Podrobné špecifikácie a živé fotograie spolu s videom novinky nájdete v našom základnom infe. Kvalitu fotografií a videí vytvorených duálnym 12-megapixelovým fotoaparátom, na ktorom spolupracovala firma Leica, si môžete pozrieť v našom porovnávacom teste Huawei vs. iPhone SE.

Huawei P9 Plus kúpite v Orangei od 275 eur, plná cena je u operátora stanovená na 695 eur.

Sony Xperia XA je novinkou radu X predstaveného na MWC 2016. Ponúka 5-palcový displej s HD rozlíšením 720 x 1 280 bodov, osemjadrový procesor s taktom 1,8 GHz, 2 GB operačnú pamäť RAM a 16 GB vnútorný priestor rozšíriteľný microSD kartami.

Na používateľa čaká 13-megapixelový snímač s automatickým zaostrovaním a nahrávaním Full HD videí. Poteší, že automatické zaostrovanie dostala aj predná 8-megapixelová kamera. Nechýba LTE, Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth, NFC, DLNA, 3,5 mm jack, microUSB konektor, 2300 mAh batéria ani FM rádio.

Kompletné špecifikácie, video s prvým kontaktom a živé fotografie nájdete v základnom infe.

Sony Xperia XA je dostupná od jedného eura, plná cena je v Orangei stanovená na 300 eur.

Sony Xperia E5 osloví nenáročných používateľov dostupnou cenovkou, zaobleným dizajnom a prednou 5 Mpix kamerou s LED bleskom. Medzi hlavné špecifikácie patrí 5-palcový HD displej (720 x 1280 b.), štvorjadrový procesor, 1,5 GB operačná pamäť RAM a 16 GB vnútorný priestor.

Výbavu dopĺňa 13 Mpix zadný fotoaparát, LTE, NFC, Bluetooth, GPS, 3,5 mm jack, 2 700 mAh batéria, FM rádio a microUSB konektor. Podrobné špecifikácie nájdete v základnom infe.

Sony Xperia E5 kúpite v Orangei od jedného eura, v hotovosti by ste u operátora zaplatili 210 eur.

HTC 10 osloví aj tých najnáročnejších zákazníkov. Ponúka kvalitnú konštrukciu, výborný 5,2'' displej s 2K rozlíšením (1440 x 2560 b.), výkonný procesor Snapdragon 820, 4 GB operačnú pamäť RAM a 32 GB úložisko. Optickú stabilizáciu má nielen zadný 12 Mpix fotoparát, ale i predná 5 Mpix kamera. Predný i zadný fotoaparát patria aktuálne k špičke a výsledky nášho fotoporovnania so Samsungom Galaxy S7 sú toho dôkazom.

Nechýba ani čítačka odtlačkov prstov umiestnená pod displejom, 3000 mAh batéria s rýchlym nabíjaním, a samozrejmosťou v tomto segmente je i plná dátová konektivita. Zamrzí absencia FM rádia. Podrobné špecifikácie sme vám priniesli v našom základnom infe a na našom YouTube kanáli nájdete aj videorecenziu.

HTC 10 je dostupné od 330 eur, plná cena je v Orangei stanovená na 750 eur.

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu