Lenovo Vibe Shot a Lenovo Vibe X3 dostávajú Android 6.0

Lenovo pokračuje vo svojej aktualizácii vybraných modelov na najnovšiu verziu operačného systému Android 6.0 Marshmallow. Tentoraz sa dočkali majitelia telefónov Vibe Shot a Vibe X3.

Aj tieto updaty, podobne ako pri predchádzajúcich smartfónoch, sú dostupné bezdrôtovo cez funkciu OTA. Inštalačný balíček má veľkosť 1 509 MB (Vibe Shot) a 1 711 MB (Vibe X3), preto na jeho stiahnutie odporúčame použiť Wi-Fi pripojenie.

Výrobca upozorňuje, že verzia Marshmallow optimalizuje logiku SD karty, a kto si zmenil vopred nastavené úložisko, po aktualizácii môže prísť o svoje dáta. Preto si nezabudnite dáta zálohovať.

Diskusia k článku:

Sumi 22.07.2016 - 17:23

Čaute mám Lenovo X3 a od aktualizácie na android 6.0 som zbadal 2 neduhy. Prvá vec je že sa mi rapídne znížila výdrž batérie a druhá je keď mam spustenú aplikáciu alebo niekedy hru tak viditeľne akoby obraz blikal. Ale hneď ako sa aktualizoval android 6.0 asi prišla nejaká opravná menšia aktualizácia ale nič to nenapravilo... tak chcel by som sa opýtať na nazory hlavne majiteľov X3 a ešte že ako urobím ten hard reset?díky za rady

Anonym (bez overenia)22.07.2016 - 23:02 Trvalý odkaz

nemam tento problem a ziadna mensia aktualizacia mi neprisla,samozrejme vzdy je dobre urobit hard reset (nastavenia/zalohovat a obnovit)

Celá diskusia 2 príspevky