Orange: Sony Xperia X v akciovej ponuke

V ponuke dotovaných zariadení nájdete aj výborne vybavnú 5-palcovú Xperiu z novej línie X, ktorá láka na elegantný dizajn, dobrú výdrž batérie a 23-megapixelový fotoaparát s prediktívnym automatickým zaostrovaním.

Sony Xperia X je jednou z trojice noviniek série Xperia X, ktorá zaujme elegantným dizajnom, kvalitným fotoaparátom a slušnou výdržou batérie. Výrobca si dal záležať na jednoliatom farebnom dizajne, preto predná i zadná stena majú celistvú farbu a v podobnom odtieni je doladené aj pozadie jemne zobleného 5-palcového displeja s Full HD rozlíšením.

Sony láka aj na 23-megapixelový fotoaparát s rýchlym prediktívnym automatickým zaostrovaním, predná širokouhlá kamera dostala 13 Mpix snímač a fanúšikov autoportrétov poteší kvalitnými snímkami. Všetky skúšobné fotografie a videá nájdete v článku Takto fotí Sony Xperia X (+ videá z mobilu).

Medzi hlavné špecifikácie patrí procesor Snapdragon 650, 3 GB operačná pamäť RAM, 32 GB úložisko a nechýba ani čítačka odtlačkov prstov. Kompletné informácie o hardvérovej výbave nájdete v našom základnom infe a na našej stránke nechýba ani podrobná recenzia.

Sony Xperia X (prvý kontakt)

Sony Xperia X v čiernej farbe kúpite v Orangei od 180 eur, plná cena zariadenia je u operátora stanovená na 600 eur.

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu