Telekom: HTC 10 v akciovej ponuke

V ponuke dotovaných zariadení sa objavil najnovší top model HTC, ktorý láka na výborný 12-megapixelový fotoaparát, prednú kameru s optickou stabilizáciou obrazu, 5,2'' QHD displej a kvalitnú konštrukciu.

HTC 10 je špičkový android, ktorý osloví aj tých najnáročnejších zákazníkov. Už tradične ponúka kvalitnú konštrukciu, výborný 5,2-palcový displej s jemným rozlíšením 1440 x 2560 bodov a predný i zadný fotoaparát patria aktuálne k špičke. Optickú stabilizáciu nemá len zadný 12 Mpix fotoparát, ale aj predná 5 Mpix kamera, čo je svetové prvenstvo. Výsledky nášho fotoporovnania so Samsungom Galaxy S7 sú toho dôkazom.

Medzi kľúčové špecifikácie patrí výkonný procesor Snapdragon 820, 4 GB operačná pamäť RAM, 32 GB úložisko s možnosťou rozšírenia microSD kartami. Nechýba ani čítačka odtlačkov prstov umiestnená pod displejom, 3000 mAh batéria s rýchlym nabíjaním, a samozrejmosťou v tomto segmente je i plná dátová konektivita. Negatívne nás prekvapila snáď len absencia FM rádia. Ide o prvý model HTC za posledné roky, ktorý FM rádio nemá. Podrobné špecifikácie sme vám priniesli v našom základnom infe a na našom YouTube kanáli nájdete aj videorecenziu.

Na jeden záber: HTC 10

HTC 10 v čiernej farbe kúpite v Telekome za nasledovné ceny:

- 15 € mesačne pre Happy M (+ úvodný poplatok 299 €)

- 15 € mesačne pre Happy L a XL volania (+ úvodný poplatok 249 €)

- 13 € mesačne pre Happy XL (+ úvodný poplatok 199 €)

- 10 € mesačne pre Happy XXL (+ úvodný poplatok 199 €)

- 7 € mesačne pre Happy Profi (+ úvodný poplatok 199 €)

Plná cena je u operátora 779 eur.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu