Orange: Lenovo Vibe S1 Lite a Vibe K5 v akciovej ponuke

Orange historicky prvýkrát spustil predaj smartfónov značky Lenovo. Zákazníci si môžu vyberať z dvoch päťpalcových, cenovo dostupných modelov.

Lenovo Vibe S1 Lite poteší fanúšikov autorportrétov predným 8-megapixelovým fotoaparátom s 5-dielnym objektívom pre nulové skreslenie záberu, obrazovým snímačom Sony a LED bleskom. Problémom nebude ani skupinová fotografia. Funkcia panorama selfie dostane do záberu všetkých a retušovací softvér sa postará o to, aby mohli byť všetci spokojní s tým, ako na zábere vyzerajú.

Päťpalcový android navyše aj dobre vyzerá a vďaka kovovému rámu a ergonomicky zaoblenej zadnej časti dobre padne do ruky. Medzi hlavné špecifikácie patrí Full HD displej, osemjadrový procesor a 2 GB RAM. Telefónu sme sa podrobnejšie venovali v našom základnom infe.

Lenovo Vibe S1 Lite kúpite v Orangei v matnej bielej farbe od jedného eura. K programu Flex 25 zaplatíte 70 eur.

Lenovo Vibe K5 je lacnejšou a slabšie vybavenou verziou rovnako veľkého Vibe K5 Plus. Na päťpalcovej obrazovke ponúka HD rozlíšenie 720 x 1 280 b., výkon má na starosti osemjadrový procesor Snapdragon 415, 2 GB operačná pamäť RAM a 16 GB vnútorné úložisko je rozšíriteľné microSD kartami do veľkosti 32 GB.

Zaujme dvojicou reproduktorou s technológiou Dolby Atmos umiestnených na zadnej strane, na snímanie fotografií ponúka 13-megapixelový zadný a 5 Mpix predný fotoaparát. Starší Android 5.1.1 dopĺňa grafická nadstavba výrobcu Vibe UI. Kompletné špecifikácie nájdete v základnom infe.

Lenovo Vibe K5 je v Orangei dostupné v sivej farbe od jedného eura a napríklad k paušálu Flex 25 vás bude stáť 50 eur.

Lenovo Vibe S1 Lite a K5 Plus naživo

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu