Čoskoro na náš trh príde Honor 7 Lite

Portfólio značky Honor sa onedlho rozšíri o nový model. Výrobca dnes odhalil jeho názov - Honor 7 Lite.

Aké bude mať špecifikácie sme sa zatiaľ nedozvedeli, no výrobca sľubuje, že u nás sa bude predávať lepšia verzia než na trhu v západnej Európe. Produktová fotografia iba prezradila, že pod objektívom fotoaparátu opäť nájdeme snímač odtlačkov prstov a LED blesk tentoraz nebude dvojtónový.

Podľa označenia "Lite" by malo ísť o odľahčenú verziu Honoru 7. Dovolíme si špekulovať, že by mohlo ísť o Honor 5C, ktorý bol už skôr predstavený na domácom čínskom trhu. Pokiaľ by to bola pravda, dočkali by sme sa 5,2'' Full HD displeja, procesora Kirin 650, 2 GB RAM, 16 GB vnútornej kapacity, 13 Mpix fotoaparátu a 3 000 mAh batérie.

Bližšie informácie prídu už čoskoro.

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease 09.06.2016 - 18:29

Jo presne, aj podla fotky je to premenovaný Honor 5C: [img]http://www.pcjar.com/wp-content/uploads/2016/05/Huawei-Honor-5c.jpg[/img] Len ktovie o čo im ide. Asi, aby mohli nasadiť vyššiu cenu. Keďže 5C stojí v číne 120€ s dovozom 150€. Tuná pacnú 199€. Viac nemoožu, lebo P9 Lite už atakuje 250€. Aj tak to bude zrejme slušná volba - trochen baculatejší P9L bez USB Type-C, NFC. Ale s 3GB RAM v základe - keď teda pôjde o tú lepšiu verziu.

Celá diskusia 1 príspevok