TOP15: máj v obchodoch mobilonline.sk bol pestrý

Neutíchajúci záujem o tlačidlové Nokie mnohých prekvapuje, no stále je dosť zákazníkov, ktorým dotykový telefón nevyhovuje. Takisto sa do popredia dostávajú hlavne lacné androidy, ale nájdeme tu i takmer štyristoeurový model.

Rubrika TOP15 je prehľadom najpredávanejších telefónov v kamenných predajniach. Údaje nám poskytuje partner - mobilonline.sk.

ikona

TOP15: apríl v obchodoch mobilonline.sk - Lenovo opäť na vrcholeAj keď v apríli zvíťazil lacný android od Lenova, najviac telefónov v rebríčku nieslo značku Nokia. Stále obľúbený je i myPhone, a v prvej desiatke sa umiestnil aj jeden smartfón od Sony. Cenou výrazne prevyšuje ostatné modely.

Najpredávanejším telefónom v obchodoch firmy mobilonline.sk sa aj v máji stalo lacné Lenovo A536. Na druhé miesto sa vyhupla tlačidlová Nokia 215, nasledovaná cenovo dostupným Samsungom Galaxy J5, ktorý obhájil tretiu priečku. Ďalšie tri modely v tabuľke nesú značku Nokia, čo svedčí o tom, že telefóny s hardvérovou alfanumerickou klávesnicou majú na mobilnom trhu stále svoje opodstatnenie.

Najdrahším modelom v tabuľke je Sony Xperia Z5 Compact, ktorá je výbornou voľbou pre náročnejších používateľov, hľadajúcich rýchly smartfón kompaktných rozmerov s dobrým fotoaparátom a slušnou výdržou. Bonusom je vodeodolná konštrukcia. V rebríčku sa objavil aj bestseller Huawei P8 Lite, ktorý je teraz dostupný za výbornú cenu.

Rebríček TOP15 najpredávanejších telefónov v máji 2016 v obchode mobilonline.sk:

Diskusia k článku:

Nightmare 03.06.2016 - 16:32

za 512MB RAMku by uz mali zatvarat to uz poriadne sa z toho neda volat :)

Celá diskusia 1 príspevok