BC MOBIL & TECHBOX 3-4/2010

Reklama Predstavenie ďalšieho čísla kvalitného časopisu o mobilnej komunikácii.

Jar neúprosne zaklopala na dvere a s ňou aj najnovšie číslo technologicko-lifestylového časopisu v novom krajšom šate. Nebojte sa však zásadných zmien, upravili sme len obálku, ktorá s týmto ročným obdobím ladí viac. Vo vnútri je to osvedčené BC-čko. Opäť tu nájdete množstvo pútavého a kvalitného čítania, ktoré nie je len pre technofilov, ale aj pre bežných ľudí. Pripravili sem pre vás množstvo tém, reportáží a testov tých najzaujímavejších produktov posledných mesiacov. Nezabudli sme ani na novú súťaž o mobilný telefón Nokia X6!

fotka

V jarnom dvojčísle ako inak nechýbajú tie najdôležitejšie novinky zo sveta mobilných technológií, ktoré sú doplnené reportážou z najväčšieho sviatku mobilných zariadení na svete – Mobile World Congress 2010 v španielskej Barcelone. Okrem tejto témy čísla potešte svoje oko aj top recenziou miniatúrnej štýlovky LG GD510 POP so sexi modelkou. Nemenej zaujímavé sú aj ďalšie testy tých naj telefónov, aké sa nám za posledné obdobie dostali do rúk. Nechýba tak špičkový Windows phone HTC HD2, multimediálny Sony Ericsson Vivaz či Nokia X3, dvojsimkový Samsung B5722 Duos, zaujímavý Samsung Monte na zjedenie či jednoduchá, ale nabitá Nokia 5230 s Ovi Mapami. V retro sekcii sme si pospomínali na staručké Alcately a predstavili aj počin spoločnosti Google, telefón Nexus One.

fotkafotkafotka

Z tématickej oblasti nevšedného čítania neprehliadnite tému o mobilnom internete nielen na Slovensku, ale ani zaujímavú a poučnú tému o tom, ako výrobcovia testujú svoje mobilné telefóny pred tým, ako ich držíte v rukách. Testami prešlo aj príslušenstvo nielen pre mobilné telefóny, kde si možno nájdete to svoje. Samozrejmosťami každého čísla, na ktorých si zakladáme, sú prehľadný katalóg 162 mobilných telefónov, najnovšie telefóny na trhu v rubrike Prišli na trh, sekcia Praktikum s trojicou vždy zaujímavých programov a rozhovor s osobnosťou z brandže. V tomto čísle sme sa bavili na tému LTE s Mariánom Bezákom z Ericssonu. A aby sme nezabudli. V tomto dvojčísle nájdete aj „rozuzlenie“ tretieho ročníka ankety Mobil roka 2009.

fotkafotkafotka

Aj časť TECHBOX si vás určite niečím získa. Buď to bude nová titulka, alebo jednoducho pútavý obsah článkov. Opäť ho začíname najvýraznejšími novinkami zo sveta elektroniky, pokračujeme reportážou z viedenského Samsung Forum 2010 a novinkou spoločnosti Fotolab – formát XXL. Ak by sa vám noviniek v časopise málilo, nezabudnite, že viac ich nájdete vždy na stránke TECHBOX.sk! Do rúk sa nám dostal aj exkluzívny notebook HP ENVY, ktorý si u nás nekúpite, ale aspoň takto si ho môžete „ohmatať“. Do veľkého testu sme si zavolali notebooky do 12 palcov, aby sme pre vás vybrali ten naj. Mnohými zatracované MP3 prehrávače možno získajú nový dych. Zaujme vás Sony Walkman A845? Naopak, nezatracované, ale potrebné automobily šetriace prírodu neobišli ani náš časopis. Na zúbok sme sa pozreli novej hybridnej Honde Insight. Jednoduchosťou a hlavne cenou si vás možno získajú aj Wi-Fi rádio Clint Audio alebo prvý Blu-Ray prehrávač značky Orava. Aj na ňom si môžete prehrávať zábery so špičkovej Full HD kamery Canon LEGRIA HF S21.

fotkafotkafotka

A kde nájdete BC MOBIL & TECHBOX?

Okrem novinových stánkov, hypermarketov či vybraných čerpacích staníc si môžete časopis BCMOBIL & TECHBOX 3-4/2010 zakúpiť v sieti partnerských predajní na celom Slovensku (zoznam na www.bcmobil.sk). Medzi partnermi nechýba sieť predajní J&MOBIL, MATRIX a MOBILONLINE. Taktiež môžete časopis získať ako darček pri kúpe mobilného telefónu či k vybraným produktom v TOP partnerských predajniach, napríklad Finesa NOKIA a PPShop v Bratislave, EPICENTRUM v Pezinku a dokonca v internetovej predajni www.123mobil.sk. Časopis si môžete zakúpiť aj v internetovom obchode Presne.sk.

Diskusia k článku:

anonymous25.03.2010 - 18:34 Trvalý odkaz

peter: Najlepší ?asopis na ?esko-slovenskom trhu ! Ve?mi rád si ho kupujem a v?aka nemu som si dokázal vybra? mobil, notebook a mnoho iných technických "hra?iek"

anonymous29.03.2010 - 00:52 Trvalý odkaz

dobry casopis: ja si casopisy tohto typu kupjem, aby som mal co citat na WC :D

anonymous31.03.2010 - 21:08 Trvalý odkaz

CASOPIS: Tiez ho citam na WC ...

Celá diskusia 4 príspevky