Na jeden záber: Samsung Galaxy J3 (2016)

Videorecenzia 5-palcového dual SIM androidu pre menej náročných používateľov, ktorý láka na slušný fotoaparát, samostatný slot na microSD kartu a šikovnú nadstavbu TouchWiz.

Samsung Galaxy J3 (2016) je cenovo dostupný android so slabšou výbavou a osloví najmä fanúšikov značky, ktorým možno nebude prekážať chýbajúca automatická regulácia jasu, informačná LED dióda, 1,5 GB kapacita RAM a nízka, len 8 GB vnútorná pamäť. Reálne dostupných ostáva iba 4,4 GB, takže určite využijete aj slot pre microSD kartu. Pod odnímateľným zadným krytom nájdete aj dva sloty na microSIM karty, takže použitím pamäťovej karty neprídete o dual SIM funkciu. Obidva sloty dokážu pracovať s LTE sieťami a sú vždy aktívne, i keď na jednej z nich prebieha hovor, druhá sa netvári ako vypnutá.

Lákadlom 5-palcového modelu s HD displejom (720 x 1 280 b.) bude zrejme aj používateľské prostredie TouchWiz, ktoré pred časom prešlo výraznou zmenou a ponuka vopred nainštalovaného softvéru sa zredukovala. Stále tu však nájdeme napríklad šikovnú aplikáciu Telefón s prehľadným denníkom hovorov a bleskovým vytáčaním, či možnosťou odoslať SMS správu jednoduchým slajdnutím prsta po kontakte doprava alebo doľava.

Výrobca nezabudol ani na FM rádio s RDS a funkciou RadioText a slušné výsledky, hlavne za dobrého svetla, ponúkne 8-megapixelový fotoaparát i predná 5 Mpix kamera. Maximom pri nahrávaní videí z obidvoch kamier je HD rozlíšenie (1280 x 720 b., 30 fps). Výhodou je rýchle spustenie fotoaparátu dvojitým stlačením hardvérového tlačidla pod displejom.

Kompletný test modelu Galaxy J3 (2016) nájdete v našej recenzii, podrobné hardvérové špecifikácie sú v základnom infe.

Na jeden záber: Samsung Galaxy J3 (2016)

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Nightmare 26.05.2016 - 18:58

pre ma najlepsia klavesnica je u LG a Samsungu inac...pre mna usmevne ked do takehoto fonu daju 2.600ku a v ovela lepsie vybavenych daju ledva 2.500ku a este nevyberatelnu

Celá diskusia 1 príspevok