Honor 7 dostáva na Slovensku aktualizáciu na Android 6.0

Už aj na Slovensku dostávajú majitelia Honoru 7 na svoje zariadenia oznámenie o dostupnosti OTA aktualizácie na najnovšiu verziu operačného systému Android 6.0 Marshmallow. Súčasťou updatu je používateľské prostredie vo verzii EMUI 4.0.

Android 6.0 prináša lepšie zabezpečenie, nové funkcie a Honor pridal aj zopár vlastných vylepšení. Inštalačný balík má veľkosť 1,09 GB, preto na jeho stiahnutie odporúčame použiť Wi-Fi pripojenie.

Honor 7 je elegantný dual SIM android s kovovým telom, 5,2-palcovým Full HD displejom, viacfunkčnou čítačkou prstov, smart tlačidlom v bočnej stene a slušným fotoaparátom. Podrobnú recenziu sme vám priniesli v tomto článku.

Doplnené z oficiálnej tlačovej správy:

Vylepšenie prináša rad užitočných noviniek. Jednou z nich je chytré šetrenie batérie, kedy telefón pozná, či ho používate, alebo len cez noc leží na stole a automaticky zvolí optimálne výkonové nastavenie.

Dôležitou zmenou je zvýšenie bezpečnosti pri inštalácii aplikácií. Systém s Marshmallow teraz umožňuje vypnúť či zapnúť celkom osem rôznych oprávnení. Patria medzi nich kontakty, telefón, sms, umiestnenie, mikrofón, fotoaparát, kalendár a senzory pohybu.

Ďalšou vychytávkou je ľahšia práca s hypertextovými odkazmi naprieč aplikáciami.

V neposlednom rade poteší aj vylepšené kopírovanie, vyberanie a vkladanie textu. Celkovo potom používateľ získa plynulejší chod systému, rýchlejšiu odozvu a viac možností k prispôsobeniu vzhľadu OS.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Diskusia k článku:

Ľuboš 20.08.2017 - 13:29

Čau, kde mám stiahnuť aktualizáciu? Mám v telefóne stále starú verziu a novú mi neponúklo.

Tomas20.08.2017 - 19:35 Trvalý odkaz

Ono to moze trvat kludne este aj mesiac, kym ti ju telefon ponukne. Pockaj este:)

Celá diskusia 2 príspevky