Orange mení portfólio paušálov, prináša Flex a Max

Orange sa mení, a okrem nového spôsobu komunikácie chce ponúkať služby prispôsobené potrebám zákazníkov. Preto vynovil aj portfólio svojich paušálov a zvieratká vystriedali Flex a Max. Mení sa aj web operátora.

Nové paušály Orangeu Flex a Max majú byť jednoduchšie a flexibilnejšie s možnosťou vybrať si k nim doplnkové služby, ktorými si zákazníci paušál prispôsobia svojim potrebám. Od dnešného dňa sa už nedajú aktivovať staré "zvieracie" paušály, len nové programy. Existujúci zákazníci môžu na niektorý z programov Flex alebo Max prejsť, musia však dodržať výšku minimálneho mesačného poplatku, ktorý majú uvedený v zmluve.

Paušály sa odlišujú preferenciami zákazníkov. Flex je určený tým, čo viac telefonujú a posielajú SMS správy, Max je zameraný na dáta. To ale neznamená, že používatelia Flexu budú odstrihnutí od internetu. Len nebudú mať žiadny predplatený objem dát, ale cena za presurfované dáta sa im odpočíta z mesačného predplatného (kreditu).

Zákazníci Flexu si môžu vybrať aj skupinu telefónnych čísiel na Volania Nonstop do siete Orangeu podľa výšky zvoleného programu (3, 5 alebo na všetky čísla) a získajú aj bonusovú službu, 2-eurový bonusový kredit na dobitie Prima karty. Flex 25 € obsahuje Prima Bonus 2 € dvakrát, no dá sa využiť len na dve rôzne Prima karty, nie na dvojité dobitie jednej SIM. K paušálu sa budú dať aktivovať aj balíčky po 100 MB dát za 1 euro.

Doplnené:

Podmienkou získania bonusu 2 € je dobitie Prima karty za posledných 30 dní minimálne sumou 7 €. Bonus získa zákazník iba v mesiacoch, v ktorých splní podmienku.

Služba Zrýchlenie (256 kbps za euro, 768 kbps za tri eura) je k dispozícii iba k paušálom Max.

Paušál pre študentov

V prípade, že sa pre paušál Flex 10 € alebo Flex 15 € rozhodne študent a pri jeho aktivácii sa preukáže preukazom ISIC, ITIC alebo EURO “Orange

Paušály Max sú zamerané na dáta a obsahujú aj neobmedzené volania do všetkých sietí na Slovensku, medzinárodné volania, prichádzajúce (a vyššie paušály aj odchádzajúce) hovory v roamingu a nechýba ani bonusová služba Zdieľam svoje dáta. Predplatený objem dát sa pohybuje od 500 MB do 15 GB, vyššie programy ponúkajú aj dáta v roamingu.

K paušálom Max je k dispozícii služba Zrýchlenie (256 kbps za euro, 768 kbps za tri eura), ktorou si viete zvýšiť prenosovú rýchlosť dát.

Jednotlivé paušály sú dostupné bez viazanosti, pri 12 a 24-mesačnej viazanosti s telefónom a pri 15-mesačnej viazanosti aj bez telefónu. V takom prípade zákazník získa ďalšie benefity navyše. Ak sa rozhodne pre paušál Flex s 15 mesačnou viazanosťou, získa 5 % zľavu z mesačného poplatku a 100 SMS/MMS navyše, ak sa rozhodne pre paušál Max s 15-mesačnou viazanosťou, tiež získa 5 % zľavu z mesačného poplatku a 1 000 MB dát navyše.

Obľúbená služba Navzájom zadarmo pokračuje. Neobmedzenú komunikáciu v rámci skupiny piatich telefónnych čísel môžu zákazníci Orangeu využívať aj s paušálmi Flex a Max za nezmenených podmienok. Členom skupiny Navzájom zadarmo môže byť zákazník s akýmkoľvek programom, aj s predplatenou službou od Orangeu. Zakladateľom novej skupiny môže byť každý zákazník s akýmkoľvek paušálom vo výške aspoň 20 eur.

Nové paušály Orange Flex a Max

Na novinárskom stretnutí sme sa dozvedeli aj niekoľko zaujímavých štatistík z kuchyne Orangeu:

- každý druhý zákazník využíva smartfón

- 1,4 milióna zákazníkov využíva internet v mobile, čo je medziročný 6 % nárast

- o 249 % narástla mobilná dátová prevádzka v 4G sieti

- v roku 2015 predal operátor 260-tisíc tabletov s mobilným internetom

- 350-tisíc domácností je pokrytých optikou (dostupná je v 18 mestách)

- takmer 160-tisíc domácností využíva fixné služby od Orangeu

- má najdlhší, 31-dňový TV archív

- do roku 2018 chce Orange pokryť LTE sieťou 95 % populácie

- v roku 2016 rozšíriť dostupnosť LTE+ pre 25 % populácie SR

- pripravený je aj na používanie technológií VoLTE a VoWifi

- pripravuje sa rozšírenie služieb v oblasti internetu vecí (IoT) a M2M riešení

Pre svojich zákazníkov dnešným dňom spustil nielen nové portfólio paušálov, ale aj webovú stránku v novom šate. Pribudne viac farieb, obsah s novým, intuitívnejším usporiadaním, má byť prehľadnejšia a zrozumiteľnejšia.

V novej stratégii sa chce Orange venovať piatim témam: Rodina, Zábava, Domov, Starostlivosť a Na cestách. Zmení sa aj vzhľad a spôsob doručovania faktúr, bude obsahovať viac informácií pre zákazníka a do smartfónov a tabletov príde faktúra s možnosťou okamžitej platby.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

kajs 19.05.2016 - 15:30

Za 30€ 500 MB tak to je sila.

dasilva19.05.2016 - 15:32 Trvalý odkaz

Super. Najlepšia správa pre mňa po prečítaní týchto informácii je, že som sa 30.4.2016 stal "BÝVALÝM ZÁKAZNÍKOM ORANGE" To na čom fičí táto firma? Všetci idú s cenami dolu a oni hore? Hovor v celej SR za 10 centov? Že bonus 500 MB net pre študentov ... OMG. Mobilný internet Klasik 6 GB dát stále za 17,99 € ? Zbohom ORANGE !!!

Manobb19.05.2016 - 15:43 Trvalý odkaz

Ako podľa nich "konzervatívny klient" im odkazujem, že v porovnaní so Sova5 (5€ kredit + 800MB) po odpočítaní bonusu za prenos čísla spolu za 1,99 € sa im na program Flex za 18 € môžem z vysoka .....

Skutočne konzervatívny klient svojmu operátorovi dnes už nedá viac ako 3 Eur/mes.

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne19.05.2016 - 16:44 Trvalý odkaz

Najprv som sa potesil, ze konecne nejaka zmena k lepsiemu?
Ale akoze, fakt nie...
Toto nie je ponuka reflektujuca moderne europske trendy toto je ... ospravedlnujem sa, nenapada mi ziaden vyraz, ktory by nebol vulgarny.

viperman19.05.2016 - 16:53 Trvalý odkaz

a zrusili tie doplnkove baliky k najlacnejsiemu pausalu, neajky 2 gigovy alebo 5 gigovy balik tam nehrozi, teraz je tam super "vyhodny" deal 100 MB za 1 euro :))) no nic moja sova 5 + 2 giga dat za 15 euri a minus 5 euri bonus za prenos mi este fici dalej az do konca viazanosti a potom sa uvidi ale toto je teda uplny shit :)

Celá diskusia 48 príspevkov