K predobjednávke Huawei P9 a Sony Xperia X získate v Telekome darček

Telekom už čoskoro zaradí do svojej ponuky akciových telefónov dve očakávané novinky. Najrýchlejší zákazníci, ktorí si ich objednajú medzi prvými, k nim získajú hodnotné darčeky.

Najnovšiu vlajkovú loď Huawei P9 si môžete rezervovať už dnes a získate k nej zaujímavý bonus. Prvých 100 zákazníkov, ktorí si rezervujú a kúpia tento telefón cez web operátora, získa kupón na luxusnú fotoknihu podľa vlastného výberu v hodnote 50 €. Rezervácie na Huawei P9 prebiehajú na stránke www.telekom.sk.

Medzi hlavné lákadlá novinky patrí 12-megapixelový duálny fotoaparát vytvorený v spolupráci s firmou Leica. RGB fotoaparát je určený na zachytenie farieb, zatiaľ čo druhý, monochromatický, vyniká pri získavaní detailov obrazu. Duálny fotoaparát P9 tak dokáže zachytiť viac svetla aj detailov. Snímky a videá zhotovené P9 nájdete aj v našej recenzii.

Sony Xperia X príde do Telekomu v najbližších týždňoch a prvých 50 zákazníkov, ktorí si ju rezervujú a kúpia cez web operátora, získa slúchadlá Stereo Bluetooth Headset SBH70 v hodnote 79 €. Rezervačnú stránku na Sony Xperia X nájdete na webe operátora.

Novinka z radu X prináša 5-palcový Full HD displej, solídnu výbavu, kovové telo a 23-megapixelový fotoaparát s prediktívnym automatickým zaostrovaním a množstvom fotografických funkcií. Poteší tiež čítačkou odtlačkov prstov. Podrobné špecifikácie novinky nájdete v našom základnom infe a prvé dojmy z telefónu sme vám priniesli aj v tomto videu.

Pri spustení predaja obidvoch noviniek vás bude operátor prednostne kontaktovať na telefónnom čísle, ktoré uvediete v nezáväznej rezervácii.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu