Na jeden záber: Lenovo Moto X Force

Videorecenzia top modelu s nerozbitným 5,4-palcovým QHD displejom, 3 GB pamäťou RAM, 21 Mpix fotoaparátom, silnou 3 760 batériou s rýchlym nabíjaním a odvážnou cenovkou.

Moto X Force sa pýši Moto ShatterShield - celosvetovo prvým nerozbitným displejom. AMOLED displej s 5,4-palcovou uhlopriečkou a QHD rozlíšením 1 440 x 2 560 bodovo je vyrobený z integrovaného systému piatich vrstiev, ktoré absorbujú náraz a je zaručené, že sa neroztrieštia.

ikona

Lenovo Moto X Force - trúfalý debutant v najvyššej triedeRecenzia 5,4'' androidu s nerozbitným QHD displejom, 3 GB RAM a 21 Mpix fotoaparátom. Ponúkne zaujímavé materiály na chrbte a 3 760 mAh batériu.

medzi hlavné špecifikácie patrí výkonný procesor Snapdragon 810, 3 GB operačná pamäť RAM a 32 GB úložisko s možnosťou rozšírenia microSD kartami až do veľkosti 2 TB. Operačný systém Android beží v novej verzii 6.0 Marshmallow a je doplnený o softvérové vychytávky výrobcom. Novinká láka aj na 21-megapixelový zadný fotoaparát s nahrávaním 4K videí, 5 Mpix prednú kameru s LED bleskom a 3 760 mAh batériu s funkciou TurboPower a bezdrôtovým nabíjaním.

Na jeden záber: Lenovo Moto X Force

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu