TOP15: apríl v obchodoch mobilonline.sk - Lenovo opäť na vrchole

Aj keď v apríli zvíťazil lacný android od Lenova, najviac telefónov v rebríčku nieslo značku Nokia. Stále obľúbený je i myPhone, a v prvej desiatke sa umiestnil aj jeden smartfón od Sony. Cenou výrazne prevyšuje ostatné modely.

Rubrika TOP15 je prehľadom najpredávanejších telefónov v kamenných predajniach. Údaje nám poskytuje partner - mobilonline.sk.

ikona

TOP15: marec v obchodoch mobilonline.sk - návrat SamsunguV marci sa opäť začalo dariť Samsungu. Zákazníci nezanevreli ani na Nokiu, Lenovo či myPhone, v tabuľke však prekvapila vlajková loď Samsungu spred dvoch rokov či skoro trojročná zmenšená verzia Galaxy S4.

Na vrchol rebríčka najpredávanejších telefónov v obchodoch firmy mobilonline.sk sa vrátilo lacné Lenovo A536. Druhé miesto obhájil myPhone 3300 a minulomesačný víťaz Samsung Galaxy J5 sa tentoraz musel uspokojiť s treťou priečkou.

V prvej desiatke nájdeme aj štyri tlačidlové Nokie, model s číslom 215 sa dostal na štvrté miesto, piatym najpredávanejším telefónom je najlacnejšie Lenovo, konkrétne Lenovo A1000. menším prekvapením môže byť umiestnenie Sony Xperia Z5 Compact na desiatom mieste, vodeodolný android s veľmi slušnou výbavou je zároveň aj najdrahším modelom z rebríčka.

Rebríček TOP15 najpredávanejších telefónov v apríli 2016 v obchode mobilonline.sk:

Diskusia k článku:

Nightmare 04.05.2016 - 19:38

Lenovo A536 rekorder ako P8 Lite aj ked ten je este lepsi sprinter

Celá diskusia 1 príspevok