Huawei P9 Lite v obchode Oppomart

Lite verzia novej vlajkovej lode Huawei P9 ešte nebola oficiálne predstavená, začala sa však objavovať v niektorých internetových obchodoch. Vieme si tak urobiť predstavu o tom, čo prinesie.

V internetovom obchode Oppomart.com nájdete nielen produkty značky Oppo, ale napríklad aj Xiaomi, Meizu či Huawei. A práve v časti venovanej modelom Huawei pribudla zatiaľ oficiálne nepredstavená, ale všetkými očakávaná novinka Huawei P9 Lite, "odľahčená" verzia vlajkovej lode P9.

O jej existencii zrejme nikto nepochybuje a je len otázkou času, kedy pribudne aj na oficiálnej stránke výrobcu medzi novými modelmi. Čo ponúka? Podľa špecifikácií uvedených na stránke obchodu budú k dispozícíi zrejme dva varianty: 2 GB RAM a 16 GB vnútorná pamäť alebo lepšie vybavený model s 3 GB operačnou pamäťou a 32 GB úložným priestorom. Výkon bude mať na starosti čipset Hisilicon Kirin 650. Operačný systém Android pobeží v novej verzii 6.0 Marshmallow spolu s prostredím EMUI.

Päťpalcový displej má dostať Full HD rozlíšenie 1 080 x 1 920 bodov, zadný fotoaparát ponúkne 13-megapixelový snímač, predná kamera osem megapixelov. Kapacita batérie je uvedená 2 500 mAh. Či dostane P9 Lite hybridný slot na dve SIM karty, kde jeden zo slotov slúži an prípadnú microSD kartu nemáme potvrdené. Ale je to možné. Cena je v obchode Oppomart nastavená na 271,52 eur.

Kedy príde Huawei P9 Lite oficiálne a či sa cena výrazne nezmení zatiaľ nevieme, treba počítať aj s tým, že špecifikácie uvedené v článku sa môžu od výrobcom uvedeného modelu líšiť, keďže informácie čerpáme z neoficiálneho zdroja.

Zdroj: oppomart.com

Diskusia k článku:

marek 15.04.2016 - 21:43

Za tu cenu sa už dajú kúpiť iné telefóny podľa mňa

Me_Gusta16.04.2016 - 15:45 Trvalý odkaz

Podľa mňa ak bude štartovná cena 270€, tak to bude v pohodke. P8 lite mala/má obrovský úspech a pochybujem, že u P9 lite to bude inak ;)

Celá diskusia 3 príspevky