Huawei P9 dostane prémiový servis

Najnovšia vlajková loď Huawei dostane rozšírenú záruku. Bude predĺžená o jeden rok a ponúka aj možnosť výmeny rozbitého displeja.

Huawei sa rozhodol svojmu prémiovému modelu dať aj VIP servis. Zákazník bude mať predĺženú záruku o jeden rok, takže namiesto dvojročnej záruky bude môcť reklamovať telefón v záručnej dobe až do troch rokov od zákupenia. Prémiový servis sa vzťahuje aj na výmenu rozbitého displeja, no tu je už výrobca opatrný. Túto možnosť má zákazník len do troch mesiacov od zakúpenia.

ikona

Základné info: Huawei P9Nová vlajková loď s 5,2'' Full HD displejom, čipsetom Kirin 955, až 4 GB RAM a 3 000 mAh batériou láka na duálny 12 Mpix fotoaparát, jeden RGB a druhý monochromatický. (živé fotografie)

V obchodoch u vybraných partnerov (Alza, Datart, Mall, Okay, Nay) aktuálne prebiehajú preodbjednávky na nový Huawei P9, a to až do 30. apríla 2016. Ak to stihnú do tohto dátumu, dostanú zákazníci k telefónu aj darček - inteligentný náramok TalkBand B2. Huawei P9 je dostupný na predobjednívky za odporúčanú cenu 549 eur v dvoch farebných verziách, Titanium Gray a Mystic Silver.

Prémiový servis ponúka pre svoje tohtoročné top modely aj Samsung. Ten však pripravil pre majiteľov Galaxy S7 a Galaxy S7 edge napríklad bezplatné vyzdvihnutie smartfónu u nich doma, zapožičanie rovnakého modelu počas opravy a výmena displeja nie je obmedzená na tri mesiace, ale na jednu opravu za rok. So spoluúčasťou 39 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

gazda01 14.04.2016 - 15:21

Skorej ako záruka ma zaujíma max hodnota SAR,ak sa nemýlim je 1,59 W/kg a to je hodne.Ak sa mýlim opravte ma.

wancohoff14.04.2016 - 15:36 Trvalý odkaz

ked sa vam rozbije. este sa mi nestalo ze by sa rozbil. vzdy som ro rozbil ja. resp uzivatel. btw dobry marketing. do 3 mesiacov si kazdy strazi mobil lebo to ma ako novu vec. potom je to uz tvoja sucast, davas nan mensi pozor, a skor ho rozbijes ;)

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne14.04.2016 - 15:43 Trvalý odkaz

SAR hodnoty zaujimaju len paranoidnych ludi. 1.60, ktora je uvadzana vsade je maximalna povolena hodnota - prirovnaj si to k emisiam na aute. Ked sa nadychas vzduchu za autom, ktoru ma tu normu prekrocenu (VW, hejze), tiez nezomries za sekundu. 1.60 je hodnota SAR, ktora nesmie byt vyrobcom prekrocena a udava sa pri maximalnom aktivnom vyuziti vsetkych datovych prenosov (wifi+4g+bt+gps+...).

Ak ta strasia cisla SAR, P9 obid zdaleka. Ak mas dostatocny dovtip a vies, ze nie vsetko na internete je nutne brat vazne, tak si ho kup.

Ak so mnou niekto nesuhlasi, rad sa pozriem na relevantny zdroj, kde dokazatelne namerana SAR hodnota == 1.6 niekomu poskodila nejak zdravie.

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease14.04.2016 - 15:55 Trvalý odkaz

Už vidím tých YouTuberov ako testujú displej čo vydrží.. Ľudia sú blbci, preto aj Sony prehodnotilo záruku na vodeodolnosť. Kedysi menili kus za kus. Lenže useri to zneužívali, nie zriedkavo utopili fon zámerne a ešte sa stým nehanbili pochváliť na internete..
Uvidíme či aj u P10 zachovajú výmenu displeja ;-)

gazda0114.04.2016 - 16:16 Trvalý odkaz

Maximálna hodnota SAR v EU je 2 W/kg.V amerike,Austrálii maximum 1,6W/kg.Ja sa len pýtam pretože p8 a p9 vyčnievajú hodne vysoko nad inými zariadeniami.Aj keď p9 sa mi celkom vidí.škoda no.

Celá diskusia 5 príspevkov