Na jeden záber: Apple iPhone 6S

Videorecenzia Apple smartfónu, ktorého každý nový model vyvoláva kontroverzné reakcie. Napriek vysokej cene patrí u našich dvoch operátorov medzi najpredávanejšie telefóny. Aký je podľa našich skúseností?

Nech si odporcovia Apple zariadení šomrú ako chcú, články s recenziami telefónov v s logom nahryznutého jablka vždy budia záujem. Svedčí o tom aj vyše šesť tisíc zhliadnutí našej videorecenzie len za dva týždne.

Apple iPhone 6S od predchodcu iPhonu 6 rozpoznáte na prvý pohľad len ťažko. O tom, že držíte v ruke "esko" vás presvedčí až písmeno na zadnej strane pod názvom telefónu. Má však odolnejší hliník, mierne vyššiu hmotnosť a hlavne novší procesor, vylepšený fotoaparát a dotykový displej Force Touch. Rozlíšenie 750 x 1 334 pixelov ostalo.

ikona

Základné info: Apple iPhone 6SFaceliftovaný iPhone zostal verný minuloročnému dizajnu, ponúka však odolnejšie telo a 12-megapixelový zadný či 5 Mpix predný fotoaparát. Zachovaná šikovná čítačka odtlačkov, pamäťové verzie so 16 GB základom i NFC pre Apple Pay.

Zadný 12-megapixelový fotoaparát dokáže nahrávať videá aj v 4K rozlíšení a môžete zaznamenávať aj krátke niekoľkosekundové Live Photos. iPhonu 6S nechýba rýchle Wi-Fi, GPS, LTE, NFC ani podpora Apple Pay, u nás zatiaľ nepoužiteľné. Nová čítačka odtlačkov prstov Touch ID je tak rýchla, až to niekedy skôr prekáža.

Na jeden záber: Apple iPhone 6S

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

radka 14.04.2016 - 15:08

Dobry den, chcela by som sa opytat na skutocnu vydrz iP 6s kedze ma baterku o nieco mensiu ako iP6, dosahuje priblizne jeho vydrz alebo je to horsie, dakujem

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne14.04.2016 - 15:39 Trvalý odkaz

Je to priblizne rovnake. Bateria ma mensiu kapacitu, ale procesor je efektivnejsi co do spotreby energie.

punkton21.04.2016 - 10:23 Trvalý odkaz

Ja používam 3D touch často aj na prepínanie medzi appkami. Stačí pritlačiť na ľavú hranu displeja a netreba dva krát stláčať tlačidlo home

Lenka Ivančíková21.04.2016 - 10:47 Trvalý odkaz

ano, ale ked je telefon v obale, ide to zle. teda aspon v mojom pripade. dvojklik je rychlejsi.

Celá diskusia 4 príspevky