Fotogaléria: Huawei P9

Nový top model sme si v Londýne, krátko po jeho predstavení, poriadne poprezerali a vyskúšali. Kým pre vás pripravíme jeho podrobnú recenziu, prinášame vám aspoň množstvo živých fotografií.

Huawei P9 dostal kovové telo z leteckého hliníka s hranami brúsenými diamantom a hrúbkou sedem milimetrov. Medzi hlavné špecifikácie patrí takmer bezrámčekový 5,2-palcový Full HD displej, čipset vlastnej výroby Kirin 955 a 3 GB operačná pamäť RAM. U nás predávaná verzia bude mať 32 GB úložisko. Dostupnosť kombinácie 4 GB RAM a 64 GB úložného priestoru nie je známa.

ikona

Základné info: Huawei P9Nová vlajková loď s 5,2'' Full HD displejom, čipsetom Kirin 955, až 4 GB RAM a 3 000 mAh batériou láka na duálny 12 Mpix fotoaparát, jeden RGB a druhý monochromatický. (živé fotografie)

Najväčším lákadlom novinky je duálny 12-megapixelový fotoaparát vytvorený v spolupráci s firmou Leica. RGB fotoaparát je určený na zachytenie farieb, zatiaľ čo druhý, monochromatický, vyniká pri získavaní detailov obrazu. Podporuje ostrenie fotoaparátu založené na troch metódach - laserovej, kontrastnej a výpočtu hĺbky - pričom vždy automaticky vyberie tú z nich, ktorá v daných podmienkach dosiahne najlepšie výsledky.

Huawei P9 naživo

Operačný systém Android 6.0 Marshmallow dopĺňa používateľské prostredie EMUI 4.1. Vo výbave nájdete aj snímač odtlačkov, 3 000 mAh batériu, LTE i NFC (len pri single verzii), FM rádio chýba.

Predobjednávky na Huawei P9 budú na Slovensku od 8. do 30. apríla. Odporúčaná cena je stanovená na 549 eur. Zákazníci, ktorí si do konca apríla Huawei P9 objednajú, získajú zadarmo ako darček inteligentný náramok Huawei Talkband B2.

Živé fotografie:

Cestu a ubytovanie do Londýna hradil Huawei. Ďakujeme!

Diskusia k článku:

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne 07.04.2016 - 14:15

Hm, podoba sa na ine Huawei/Xiaomi/Random-cinske-smartfony, aspon spredu. Zadna strana je neprehliadnutelna kvoli 2 "ociam" ale ten predok, to je...generic chinese phone. Mohli "ukradnut" viac z Nexusu 6P podla mna...Ten vyzera pekne, taka obria cierna plocha, vobec nie ako huawei. Toto, no.. neviem...

ondrakomous07.04.2016 - 15:04 Trvalý odkaz

tobe dali malo?! sis asi nerekl, vynikajici dizajn.

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease07.04.2016 - 15:31 Trvalý odkaz

Mne sa to tiež celkom páči, ale velebiť toto a nadávať na omnibalance to zas prrr.

ondrakomous07.04.2016 - 15:52 Trvalý odkaz

jediny, co se da kritizovat jsou cerny ramecky kolem displaye v bile variante, vypada to jak "sandwitch", cili pekne odporne. to je podobny, jako kdybych mel na bilym macbooku cernou klavesnici, sorry za ten jednoduchy primer. do sony-omnibalance si kazdy rad kopne, vsichni vime, ze jsou dva roky po bankrotu, jeden plusovej kvartal nezmeni nic na ctyriceti minusovych.

Karol08.04.2016 - 16:08 Trvalý odkaz

No uvidíme či bude mať cenu vymeniť Honor 7 za P9...

Celá diskusia 6 príspevkov