Na jeden záber: myPhone Fun 4

Lacný 4,5-palcový dual SIM môže byť dobrým náhradným mobilom napríklad na stanovačku, či výlet do hôr a nebude vás až tak mrzieť, ak sa s ním neplánovane rozlúčite.

myPhone Fun 4 je lacný low-end, ktorý ponúka základnú výbavu pre nenáročné používanie a poteší dvomi slotmi na SIM kartu. Medzi hlavné špecifikácie patrí 4,5'' FWVGA displej (480 x 854 b.), štvorjadrový procesor, 1 GB operačná pamäť RAM, 8 GB vnútorný priestor rozšíriteľný microSD kartami a Android vo verzii 5.1 Lollipop.

ikona

myPhone Fun 4 - jeden dvojsimkáč za osemdesiat, poprosímRecenzia jedného z najlacnejších dual SIM androidov na trhu s 4,5” displejom, 1 GB RAM a 1 800 mAh batériou. Poteší Android 5.1, nie však slabý fotoaparát.

Na fotografovanie a nahrávanie videí vo Full HD rozlíšení poslúži zadný 5-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou, na autoportréty alebo video chat vám musí stačiť predná VGA kamera. Vo výbave nechýba podpora rýchlej dátovej siete s prenosovou rýchlosťou do 21 Mbps, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 2.1, audio jack ani FM rádio, aj keď bez RDS. Batéria s 1 800 mAh kapacitou vydrží tak jeden deň.

Na jeden záber: myPhone Fun 4

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu