Apple Watch zlacňujú. Vybrať si 38 alebo 42 mm?

Dnes sme si všimli, že obchod MP3.sk ponúka hodinky Apple Watch už od 299,99 eur. A keďže bol tento zázrak predstavený pred dvanástimi mesiacmi, je pravdepodobné, že dôjde k poklesu ceny rôznych verzií Apple Watch aj v iných obchodoch.

Základné info: Apple Watch

Stále ide o najľahšie a na pohľad asi najkvalitnejšie smart hodinky na trhu. Ich cenovka však bola neuveriteľne odvážna, v základe (sport) sa predávajú len s gumeným remienkom, doteraz neponúkajú slovenskú lokalizáciu a pripojíte ich len k iPhonom. Za tristo, resp. tristošesťdesiat eur sa nad nimi už ale oplatí uvažovať. Výhodou oproti rôznym iným smart watch je prítomnosť mikrofónu a reproduktora, a teda telefonovanie prostredníctvom nich.

Naša kolegyňa Lenka používa 38-milimetrovú verziu Apple Watch Sport už pár mesiacov. Je neuveriteľne ľahká (25 gramov) a elegantná. Na mužskej ruke vyzerajú podstatne lepšie 42-milimetrové Apple Watch s o tretinu lepším rozlíšením väčšej obrazovky (30 g, 390 x 312 pixelov oproti 340 x 272 pixelom).

Samozrejme, v predaji sú aj rôzne iné verzie s kovovými či koženými remienkami, ale ich ceny už siahajú do šialených výšok.

Skúsenosti s hodinkami Apple Watch už pripravujeme a v diskusii pod týmto článkom veľmi radi odpovieme na vaše otázky týkajúce sa nielen Apple Watch Sport 38 mm, ale aj iných.

Ak používate Apple Watch, budeme radi, ak sa v diskusii vyjadríte, čo vám na nich vyhovuje, a čo prekáža.

Diskusia k článku:

Lubo 30.03.2016 - 23:19

Po poslednej aktualizacii ma slovensku lokalizaciu.

Celá diskusia 1 príspevok