LG G3 dostáva aktualizáciu na Android 6.0

Čitateľ Dušan nás informoval, že jeho LG G3 kupované z oficiálnej slovenskej distribúcie dostáva aktualizáciu na najnovší Android 6.0 Marshmallow. Poslal k tomu aj množstvo screenshotov, na ktorých vidno, aké novinky si LG pre používateľov pripravilo. A nie je ich málo.

ikona

Android M: nové prístupové práva, úsporný režim a neobmedzené úložisko fotografiíNová verzia Androidu s označením M by mala prísť v treťom štvrťroku 2015. Prevratné dizajnové zmeny nečakajte, aplikácie však budú pod väčšou kontrolou používateľa a systém energeticky úspornejší. Potešiť môže neobmedzené a bezplatné cloudové úložisko fotografií a videí.

Update pre vlajkovú loď roku 2014 prichádza necelé dva mesiace po tom, čo dostala nový softvér ešte stále "úradujúca" G4.

Okrem znánych vylepšení pribudol v notifikačnej lište režim Nevyrušovať, nové možnosti nastavení bezpečnostnej funkcie Knock Code, nové je zatvorenie všetkých aplikácií v task manageri a zlepšilo sa i automatické prispôsobenie podsvietenia displeja okoliu. Vylepšená by mala byť aj správa batérie. Funkcia Qmemo sa odteraz volá Capture+ a LG Bridge bolo premenované na LG AirDrive.

Dušan ešte informoval, že niektoré aplikácie, napríklad ES File Manager PRO, YouTube, Dokumenty, Tabuľky a dalšie musel inštalovať z obchodu Google Play znovu. Inštalačný balíček s aktualizáciou má 770 MB, preto odporúčame na jeho stiahnutie použiť Wi-Fi pripojenie.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Diskusia k článku:

Luca 26.03.2016 - 08:21

Knock Code v podstate zabili, kedze uz musi mat 6 tuknuti v troch stvorcoch...to mi je jednoduchsie uz zadat stvorciselny PIN...

Celá diskusia 1 príspevok