Telekom a Orange: hovory a SMS medzi Slovenskom a Belgickom sú zadarmo

Telekom reaguje na dnešné teroristické útoky v Bruseli. Uvedomuje si, že kontakt s blízkymi je v týchto chvíľach dôležitý, a tak sa rozhodol dočasne nespoplatňovať hovory a SMS správy medzi Slovenskom a Belgickom. (doplnené)

Na znak spolupatričnosti nebude zákazníkom účtovať roamingové volania a SMS medzi Slovenskom a Belgickom. Platí to pre všetky volania a SMS z Belgicka na Slovensko, zo Slovenska do Belgicka a takisto volania a SMS v rámci Belgicka.

Táto zmena platí od 22. marca až do 4. apríla pre všetkých zákazníkov Telekomu bez ohľadu na to, či využívajú paušál alebo predplatenú kartu. Zákazníkom sa služby prestanú účtovať automaticky. V prípade, ak by bol zákazníkom s predplatenou kartou strhnutý kredit, bude mu spätne vrátený.

Doplnené o informáciu od Orangeu:

Dovoľujeme si vyjadriť našu solidaritu všetkým ľudom v Bruseli. Z dôvodu udalostí, ktoré sa dnes ráno odohrali v hlavnom meste Belgicka sme sa rozhodli zrušiť účtovanie hovorov z a do Belgicka od dnešného dňa 22. 3. 2016 do štvrtku 24. 3. 2016.

Veríme, že aspoň takto symbolicky pomôžeme zmierniť dopad týchto udalostí a uľahčíme komunikáciu našich spoluobčanov, ktorí žijú alebo majú blízkych v Bruseli.

K bezplatným hovorom do a z Belgicka sa pre uľahčenie komunikácie rozhodol Orange pridať aj možnosť bezplatného využívania svojich dátových služieb v Belgicku. Zákazníci ich, rovnako ako hovory, môžu bezplatne využívať do polnoci 24. 3. 2016.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu