Prvý kontakt s Lenovo Vibe K5 Plus (video)

Novinka z MWC 2016 dostala 5-palcový Full HD displej, osemjadorvý procesor, stereo reproduktory s technológiou Dolby Atmos a dostupnú cenovku.

Lenovo Vibe K5 Plus láka na dizajn s kovovou povrchovou úpravou, zadné duálne reproduktory s technológiou Dolby Atmos a poteší aj dual SIM funkcia a dostupná cenovka.

ikona

Základné info: Lenovo Vibe K5 PlusCenovo dostupný dual SIM android s 5'' Full HD displejom, osemjadrovým procesorom, 13 Mpix fotoaparátom, duálnymi reproduktormi s technológiu Dolby Atmos, LTE a 2 750 mAh batériou. (živé fotografie)

Päťpalcový displej dostal Full HD rozlíšenie 1 080 x 1 920 bodov, výkon zabezpečí osemjadorvý procesor Snapdragon 616 a 2 GB operačná pamäť RAM. Vnútorný 16 GB priestor je rozšíriteľný microSD kartami do veľkosti 32 GB, operačný systém Android beží v staršej verzii 5.1.1 Lollipop.

Fotografie a videá vo Full HD rozlíšení zhotovíte 13-megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou, na video chat alebo autoportréty využijete prednú 5 Mpix kameru. Pod odnímateľným zadným krytom je umiestnená vyberateľná batéria s kapacitou 2 750 mAh. Vo výbave nájdeme aj podporu LTE sietí, Bluetooth 4.1, Wi-Fi, GPS a nezabudlo sa ani na FM rádio.

Lenovo Vibe K5 Plus (prvý kontakt)

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu