Orange a Telekom spustili predobjednávky Samsungu Galaxy S7 a S7 edge

Dvaja najväčší operátori spustili predobjednávky horúcich noviniek Samsungu z MWC. Ak budete rýchli, k high-endom Galaxy S7 a S7 edge získate darček - okuliare pre virtuálnu realitu VR Gear.

Predaj obidvoch Samsungov odštartuje 11. marca 2016, no už teraz si môžete novinky predobjednať. Orange zverejnil aj ceny k jednotlivým paušálom, Telekom zatiaľ ceny neprezradil, svoj záujem o konkrétny model môžete vyjadriť vyplnením formulára na stránke operátora. O2 by malo spustit predpredaj v najbližších dňoch. Hneď ako získame oficiálne informácie, doplníme ich do článku.

Ani operátorov neobišla promo akcia Samsungu, v ktorej záujemcovia pri objednávke do

10. 3. 2016 získajú k novému Galaxy S7 alebo S7 edge darček: okuliare Gear VR. Orange zatiaľ ponúka obidva modely v čiernej a zlatej farbe, Telekom má zatiaľ len čiernu verziu.

ikona

Základné info: Samsung Galaxy S7 edge (SM-935F)Zakrivená verzia modelu Galaxy S7 ponúkne 5,5” Quad HD displej, 4 GB RAM, 12-megapixelový fotoaparát s optickou stabilizáciou a svetelnosťou f/1.7. Bezkonkurenčná bude aj výdrž vďaka 3 600 mAh batérii.

Fotogalériu živých fotografií nájdete v samostatnom článku.

ikona

Základné info: Samsung Galaxy S7 (SM-930F)Smartfón ponúka rovnaký 5,1” displej ako vlanajší model, dostal však 4 GB RAM, 12 Mpix fotoaparát s rekordnou svetelnosťou objektívu a optickou stabilizáciou, odolnosť voči vode či 3 000 mAh batériu.

Fotogalériu živých fotografií nájdete v samostatnom článku.

Cena Samsungu Galaxy S7 v Orangei začína pri najvyššom programe na sume 279 eur, plná cena zariadenia je stanovená na 699 eur. Za Galaxy S7 edge zaplatíte u operátora od 379 eur, bežná cena je 799 eur. Hodnota okuliarov pre virtuálnu realitu je 129 eur.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu