Na jeden záber: Alcatel Onetouch Go Watch

Videorecenzia inteligentných a cenovo dostupných hodiniek s vode, prachu a nárazom odolnou konštrukciou, ktoré dokážu pracovať nielen s Androidom, ale aj iOS.

Alcatel Onetouch Go Watch majú športový vzhľad a certifikáciu IP67. Sú odolné nielen voči vode a prachu, ale aj nárazom. Ponúknu to, čo sa od takého zariadenia čaká: notifikácie o doručenej SMS-ke, e-maile, hovoroch a dozviete sa napríklad, aké bude počasie. Dokážu zaznamenávať aj vaše emócie a zmerajú vám i srdcový tep. Poslúžia ako diaľková spúšť fotoaparátu, prehrávač hudby, nechýba krokomer, počítadlo spálených kalórií a dokážu analyzovať váš spánok.

ikona

Alcatel Onetouch Go Watch (SM03) - všetky chyby im odpúšťamRecenzia cenovo dostupných inteligentných hodiniek, od modelu SM02 sa dlišujú športovým dizajnom, tlačidlom pod displejom a microUSB konektorom.

Go Watch ponúkajú 1,2-palcový okrúhly ciferník s IPS displejom a rozlíšením 240 x 204 bodov. S mobilom ich spárujete cez Bluetooth a dokážu pracovať s operačným systémom Android od verzie 4.3 a s iOS 7.0 a vyšším. Majitelia iPhonov tak nájdu lacnú alternatívu k drahým Apple Watch alebo Huawei Watch. Prednú masku hodiniek aj remienok môžete jednoducho vymeniť za iný. Na nabitie 225 mAh batérie musíte použiť microUSB kábel, jednoduché bezkáblové riešenie ako majú Onetouch Watch tu bohužiaľ nenájdeme.

Na jeden záber: Alcatel Onetouch Go Watch

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu