Honor 7 má do dvoch týždňov dostať aktualizáciu na Android 6.0

Na oficiálnom Twitter účte HonorEU sa objavila informácia, ktorá poteší majiteľov vydareného modelu Honor 7. Beta testovanie najnovšieho Androidu 6.0 sa blíži ku koncu, čoskoro príde OTA update pre všetkých.

Pre aktuálny prémiový model Honor 7 prebieha beta testovanie najnovšej verzie operačného systému Android 6.0 Marshmallow. Testeri postupne dostávajú cez OTA konečnú verziu a ako Honor na svojom oficiálnom Twitter účte HonorEU oznámil, do dvoch týždňov by Android 6.0 mali na svoj Honor 7 dostať cez OTA všetci majitelia.

Aktualizáciu pre ostatné modely výrobca nespomína, o všetkom vraj bude informovať, akonáhle bude vedieť viac.

ikona

Honor 7 - útok v plnej poľnej a rovno proti najlepšímRecenzia výkonného dual SIM smartfónu s 5,2'' Full HD displejom, hliníkovou konštrukciou, snímačom odtlačkov prstov a množstvom vylepšení.

Beta testerom sa mohol stať ten, kto vyplnil potrebný formulár na stránke Honoru a výrobca ho neskôr vybral medzi "vyvolených". Podobné beta testovanie Marshmallow prebieha aj na modeloch Honor 4x, Honor 6 a Honor 6+. Je tak zrejme len otázkou času, kedy Honor zverejní aspoň približný termín aktualizácie aj pre majiteľov týchto zariadení.

Zdroj: twitter.com/HonorEU

Diskusia k článku:

Začať diskusiu