TOP15: január v obchodoch mobilonline.sk - myPhone predbehol Lenovo

Až osem modelov z pätnástky najpredávanejších telefónov sú klasické tlačidlové telefóny. Kto si myslí, že má každý záujem len o dotykové placky, mýli sa. Prekvapením môže byť úspech značky myPhone.

Rubrika TOP15 je prehľadom najpredávanejších telefónov v kamenných predajniach. Údaje nám poskytuje partner - mobilonline.sk.

ikona

TOP15: december v obchodoch mobilonline.sk - víťazí Lenovo a NokiaAni vianočné obdobie neprinieslo výrazné zmeny. Opäť tu máme lacné androidy a tlačidlové Nokie. Pribudol aj odolný telefón a model s veľkými tlačidlami určený seniorom.

Najdrahším modelom v januárovom rebríčku najpredávanejších telefónov v obchodoch firmy mobilonline.sk je novinka Samsung Galaxy J5 za 176 eur. Väčšina modelov však neprekročila cenovú hranicu sto eur, ale drží sa veľmi nízko. Viac než polovicu tabuľky tvoria lacné tlačidlové telefóny, medzi ktorými sa na šieste miesto prebojoval myPhone 3300, ktorý ponúka len základné funkcie, ale jednoduché ovládanie a alfanumerickú hardvérovú klávesnicu.

Značka myPhone má tentoraz v rebríčku väčšie zastúpenie než Lenovo. Pribudol totiž ďalší lacný android tohto výrobcu - myPhone Venum, a tak počtom telefónov v tabuľke doháňa poľský myPhone stále žiadanú Nokiu. Víťazom ale stále ostáva Lenovo A536 a dvojkou je aj v januári Nokia 225.

Rebríček TOP15 najpredávanejších telefónov v januári 2016 v obchode mobilonline.sk:

Diskusia k článku:

Začať diskusiu