TOP15: december v obchodoch mobilonline.sk - víťazí Lenovo a Nokia

Ani vianočné obdobie neprinieslo výrazné zmeny. Opäť tu máme lacné androidy a tlačidlové Nokie. Pribudol aj odolný telefón a model s veľkými tlačidlami určený seniorom.

Rubrika TOP15 je prehľadom najpredávanejších telefónov v kamenných predajniach. Údaje nám poskytuje partner - mobilonline.sk.

ikona

TOP15: november v obchodoch mobilonline.sk - prevládajú lacné androidyNovembrová tabuľka len potvrdila dlhoročný trend. V kamenných obchodoch si Slováci častejšie kupujú lacné telefóny, stále obľúbené sú tradičné tlačidlové Nokie.

V rebríčku pätnástky najpredávanejších telefónov v obchodoch firmy mobilonline.sk nájdeme cenovo dostupné smartfóny výrobcov Lenovo, myPhone a Samsung, ktoré tvoria polovicu tabuľky. Druhá patrí lacným tlačidlovým telefónom. Okrem známych Nokií tu našiel svoje miesto odolný myPhone Hammer, véčko od Alcatelu a seniorský telefón s veľkou klávesnicou.

Najžiadanejším modelom sa stalo Lenovo A536, ktoré vystriedalo minulomesačného víťaza Nokiu 225. Tretie, štvrté a piate miesto ostalo bezo zmeny. Opäť sa tu stretávame s Nokiou 220, Nokiou 215 a lacným androidom Samsung Galaxy J1.

Rebríček TOP15 najpredávanejších telefónov v decembri 2015 v obchode mobilonline.sk:

Diskusia k článku:

Začať diskusiu