Na jeden záber: MyPhone L-Line

Videorecenzia 4,5-palcového dual SIM androidu, ktorý láka na kompaktné rozmery, nízku cenu, podporu LTE na obidvoch SIM kartách a 3 000 mAh batériu.

MyPhone L-Line ponúka 4,5'' FWVGA displej, štvorjadorvý procesor s taktom 1 GHz, 1 GB operačnú pamäť RAM a 8 GB vnútorný priestor rozšíriteľný microSD kartami. Vo vnútri beží operačný systém Android 5.1 Lollipop v takmer čistej verzii, dopĺňa ho len niekoľko výrobcom doinštalovaných aplikácií a možnosť ovládať telefón aj gestami: napísaním písmena "c" na zhasnutej obrazovke spustíte fotoaparát, písmeno "e" aktivuje internetový prehliadač, dvojité poklepanie zobudí telefón a podobne.

ikona

MyPhone L-Line - smartfón dvoch tvárí a troch tisícov miliampérhodínRecenzia 4,5'' androidu so štvorjadrovým procesorom, 1 GB RAM, podporou LTE a 5 Mpix fotoaparátom. Výbava zaujme aspoň 3 000 mAh batériou.

Fotoaparáty sú dva, vzadu 5-megapixelový s automatickým zaostrovaním, prisvetľovacou diódou a nahrávaním HD videí, predná kamera dostala len 2 Mpix rozlíšenie. Vo výbave nechýba podpora HSPA+, už spomínané LTE na obidvoch slotoch na SIM kartu, Bluetooth 4.0, GPS, Wi-Fi ani FM rádio s RDS. Devízou tohto lacného androidu so slabšou výbavou je 3 000 mAh batéria.

Orientačná cena: 109,90 € (digitall.sk)

Na jeden záber: MyPhone L-Line

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu