Alcatel Onetouch Pop Star na Slovensku

Päťpalcový, cenovo dostupný android nižšej strednej triedy, ktorý láka na množstvo výmenných zadných krytov s originálnym dizajnom, sa dostáva do slovenských obchodov.

Priamo v balení nájdete tri farebné kryty (biela, strieborná a zlatá farba), dokúpiť si budete môcť aj kryty z netradičných materiálov, ako je koža (čierna, červená), drevo (bambus, červené drevo) alebo džínsovina. Alcatel Onetouch Pop Star zvláda aj prácu s dvomi SIM kartami.

Medzi hlavné špecifikácie patrí 5'' HD displej, štvorjadrový 1,3 GHz procesor, 1 GB operačná pamäť RAM a 8 GB nvútorný priestor rozšíriteľný microSD kartami. Operačný systém Android beí vo verzii 5.1 Lollipop.

ikona

Základné info: Alcatel Onetouch Pop StarAndroid nižšej strednej triedy s 5'' HD displejom, 8 Mpix fotoaparátom s AF, LED bleskom, štvorjadrovým procesorom, 2 000 mAh batériou a širokou ponukou vymeniteľných krytov.

Zadný fotoaparát ponúka 8-megapixelový snímač, automatické zaostrovanie a prisvetľovaciu diódu, zvládne aj nahrávať videá vo Full HD rozlíšení. Predná kamera má 5 Mpix. Batéria dostala kapacitu 2 000 mAh. Medzi výbavou nechýba GPS, Bluetooth 4.0 ani FM rádio.

Alcatel Onetouch Pop Star má na Slovensku odporúčanú cenu 109,90 eur.

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Borland 07.01.2016 - 14:43

Nie je mi jasne, preco Alcatel nechce v nasich koncinach zacat s distribuciou modelu Alcatel Flash 2.

Celá diskusia 1 príspevok