Huawei Watch Jewel a Elegant: zirkóny a ružové zlato

Pri pohľade na novú edíciu smart hodiniek Huawei zaplesá nejedno ženské srdce. V spolupráci so šperkárskou firmou Swarovski prináša Huawei hodinky s nádychom luxusu.

Hodinky Huawei Watch sa predávajú už dlhší čas a majú u zákazníkov, napriek vyššej cenovke, úspech. Sú nielen inteligentné, ale patria k najkrajším na trhu. Teraz však na CES 2016 predstavil výrobca novú edíciu určenú ženám a sú naozaj nádherné.

Nová edícia hodiniek vznikla v spolupráci Huawei a šperkárskej spoločnosti Swarovski. Model Jewel má telo vyrobené z nerezovej ocele kovanej za studena a pozlátené ružovým zlatom. Obvod ciferníka je posiaty 68 zirkónmi od Swarovski, každý s veľkosťou 1,5 mm.

Po kliknutí na obrázok sa snímka zväčší. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Model Elegant prichádza s vrúbkovaným vzorom okolo ciferníku hodiniek. Hodinkám dodáva eleganciu vždy jeden z talianskych kožených remienkov – v perleťovej bielej alebo zafírovo modrej farbe. Dámy si môžu, rovnako ako v prípade originálnych Huawei Watch, vybrať jeden z mnohých nainštalovaných vzhľadov ciferníkov. Exkluzívne sú v rámci tejto edície k dispozícii špeciálne ciferníky určené práve pre ženy.

ikona

Huawei Watch W1 - zafírové notifikačné centrumRecenzia krásnych 42-milimetrových hodiniek s Android Wear, kruhovým displejom, snímačom tepu, vodeodolnosťou a 300 mAh batériou.

Funkcie i hardvérové špecifikácie ostávajú rovnaké ako u pôvodných Huawei Watch. Vďaka poslednej verzii rozhrania Google Android Wear sú Huawei Watch vhodné rovnako tak pre používateľov operačného systému Android, ako aj pre majiteľov telefónov so systémom iOS.

K dispozícii budú v dvoch verziách: Jewel a Elegant. Cenu ani dátum dostupnosti zatiaľ nepoznáme.

Na jeden záber: Huawei Watch

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Slavo 06.01.2016 - 15:37

huawei dnes predstavil aj paradny tablet 10´´ verziu M2-ky so 4 repro harman kardon! nevidim tu ziadne info o nom.. a ozaj dnes bol aj predstaveny vobec prvy fon so snap 820 LeTV Le Max Pro taka velka udalost a ziadne info o nom-pritom je to velmi zaujimavy a krasny bezramovy kovovy fon http://www.mojandroid.sk/letv-le-max-pro-snapdragon-820-ces-2016/ zda sa ze LeTV definitivne sa tymto modelom zaraduje po boku huaweiu, xiaomi ci meizu ,konieckoncov chystaju sa na US trh mozno aj do EU

Celá diskusia 1 príspevok