Alcatel priniesol nový rad Pixi 4, detské hodinky a tablet s Windows 10

V Las Vegas sa začal známy veľtrh CES 2016, na ktorom Alcatel uviedol množstvo noviniek. Rad Pixi 4 zahŕňa zariadenia s 3,5'' až 7'' uhlopriečkami, detské hodinky pomôžu lokalizovať vaše ratolesti a nechýba ani prvý tablet výrobcu s novým OS Windows 10 Mobile.

Tak ako sme u Alcatelu zvyknutí, prináša modely určené menej náročným používateľom, prípadne začiatočníkom v svete smartfónov. Nová rodinka Pixi 4 je určená práve týmto zákazníkom a zahŕňa štyri modely: dva smartfóny s 3,5'' a 4'' obrazovkou, šesťpalcový tabletofón a sedempalcový tablet.

Po kliknutí na obrázok sa snímka zväčší. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Rad Pixi 3 sa rozrástol o sedempalcový tablet s operačným systémom Windows 10 Mobile, ktorý je optimalizovaný pre tablety. Ponúkne aj diaľkové ovládanie TV, hlasové volania, prednú a zadná kameru i GPS.

Detské hodinky Care Time potešia úzkostlivých rodičov. Vstavané GPS umožní lokalizovať dieťa, rodičia môžu svojim deťom zavolať alebo poslať hlasovú správu a nainštalovaná aplikácia upozorní rodičov, ak ich dieťa vstúpi alebo opustí vopred stanovenú bezpečnostnú zónu.

Špecifikácie ani cenu zariadení zatiaľ nepoznáme. Keď Alcatel poskytne viac informácií, určite sa budeme jednotlivým modelom viac venovať v samostatných článkoch.

Zdroj: alcatelonetouch.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu