Na jeden záber: Huawei Watch

Videorecenzia elegantných smart hodiniek s okrúhlym ciferníkom a OS Android Wear, ktorý dokáže spolupracovať nielen s Androidom, ale aj iOS.

Huawei Watch ponúkajú dizajn tradičných hodiniek, vo vnútri však beží operačný systém Android Wear. Upozornia vás na prichádzajúce hovory, textové správy alebo e-maily. Praktická je taktiež funkcia pre vyhľadávanie strateného telefónu a poteší aj odolnosť proti ošplechnutiu vodou.

ikona

Huawei Watch W1 - zafírové notifikačné centrumRecenzia krásnych 42-milimetrových hodiniek s Android Wear, kruhovým displejom, snímačom tepu, vodeodolnosťou a 300 mAh batériou.

Hodinky sú vyrobené zo špičkových materiálov. Ponúkajú 1,4-palcový dotykový AMOLED displej s priemerom 42 mm a rozlíšením 400 x 400 bodov. Proti poškriabaniu je chránený zafírovým sklíčkom. Obsahujú senzor srdcového rytmu a šesťosí pohybový snímač, ktorý spolu s gyroskopom a akcelerometrom pomáha sledovať vašu aktivitu a dokáže rozpoznať rôzne druhy pohybov ako chôdzu, beh alebo šplhanie po skalách.

Poháňa ich 1,2 GHz procesor a 512 MB operačná pamäť RAM. Vnútorné úložisko dostalo kapacitu 4 GB. O prísun energie sa postará 300 mAh batéria a o jej nabíjanie špeciálna magnetická kolíska ukončená tradičným USB. Vďaka poslednej verzii rozhrania Google Android Wear sú Huawei Watch vhodné rovnako tak pre používateľov s OS Android, ako aj majiteľov telefónov so systémom iOS.

Na jeden záber: Huawei Watch

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

radka 30.12.2015 - 15:18

Dobry den, velmi dobra video recenzia, chyba mi vsak vo vsetkych recenziach zmienka o tom, ci Huawei hodinky dokazu monitorovat spanok, pripadne kedze uz ste mali v rukach aj Samsung Gear S2 ci tieto hodinky monitoring spanku zvladaju. Nikde sa o tom nepise, nehovori a uprimne, dost som si na tuto schopnost hodiniek zvykla, napr. Alcatel monitor spanku zvlada, ale ma dost obmedzene moznosti, nestiahnete do nich nic. Ak by bolo mozne dat sem odpoved ako to s Huawei a Gear S2 hodinkami v tomto smere naozaj je, velmi by potesila. Zaverom Vam chcem za vsetkych navstevnikov Fony.sk popriat celej redakcii vela zdravia, zdaru a osobnych uspechov, ako aj vela dalsich vynikajucich recenzii a spokojnych citatelov v nadchadzajucom NR 2016. Prajem pekny den Radka.

Marian30.12.2015 - 21:31 Trvalý odkaz

Každé hodinky s Android Wear zvládajú monitorovať spánok, ale recenzent(i) to najskôr nevedia.

Nájdi si v Google Play aplikáciu Sleep like Android.

Richard Hombauer31.12.2015 - 00:20 Trvalý odkaz

Ked ja vzdy tvrdim, ze na zhodnotenie, ako som sa vyspal, nepotrebujem hodinky. :D V buducnosti sa monitoringu spanku budeme venovat viac. Slubujem. ;)

radka31.12.2015 - 19:22 Trvalý odkaz

Chlapci, dakujem za odpovede, z nich si vyberam, ze maju monitoring spanku a Richard, i ked tvoj slub je celkom fajn a na mieste, ale momentalne ked sa rozhodujem medzi spominanymi hodinkami, mi slub nic neriesi. Suhlasim ze monitoring spanku na zhodnotenie ako som sa vyspala nie je k zivotu najdôlezitejsi a podstatny, ale ako si sa niekolkokrat vyjadril, hodinky su "draha hracka" a ked uz si ju mam za take peniaze pořidit, tak teda so vsetkym. Celkom by mi boli stacili 2 vety: Ano, maju monitorig, zabezpecuje ho ten a ten senzor /vazne netusim, ktory zo spominanych senzorov v hodinkach snima spanok/. Potrebne je stiahnut tu a tu aplikaciu, lebo napr: nemaju ju od vyrobcu a funguje to takto. Dik, tak mozno naozaj buduce.......

Knoxville31.12.2015 - 19:36 Trvalý odkaz

Pokial viem tak Atlis ti odpovedal ze KAZDE hodinky s Android Wear zvladaju monitorovat spanok a ze si mas na to stiahnut aplikaciu Sleep like Android.
Co na tom nechapes?

Celá diskusia 17 príspevkov