Lenovo K4 Note dostane snímač odtlačkov prstov a NFC

Indické zastúpenie Lenova potvrdilo na svojom Twitter účte nový model s hastagom #KillerNote2016. V blízkej dobe sa tak môžeme tešiť na zaujímavú novinku.

Aj keď sa u nás predchodca Lenovo K3 Note oficiálne nepredáva, dá sa kúpiť v niektorých slovenských internetových obchodoch. Očakávaný nástupca Lenovo K4 Note by mal byť predstavený 5. januára 2016 v indickom meste Dillí a Lenovo na svojom Twittwr účte postupne odhaľuje niektoré špecifikácie.

Preto už vieme, že novinka označovaná hastagom #KillerNote2016 by mala mať 3 GB operačnú pamäť RAM (niektoré weby hovoria, že majú neoficiálne potvrdenú kapacitu 4 GB RAM), na odomykanie telefónu bude možné použiť aj snímač odtlačkov prstov a chýbať nebude ani technológia NFC.

Ďalej sa neoficiálne hovorí o procesore MediaTek Helio X10, Androide 6.0 Marshmallow a 5,5-palcovom Full HD displeji s odolným sklíčkom Gorilla Glass. Chýbať by nemal 13 Mpix zadný fotoaparát, 8 Mpix predná kamera, 3 100 mAh batéria a vnútorný 16 GB alebo 32 GB priestor s možnosťou rozšírenia pamäťovými kartami.

Zdroj: twitter.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu