Honor slávil v Číne druhé narodeniny. Boli sme pri tom

Mladá značka Honor oslávila svoje 2. narodeniny v čínskom meste Shenzhen. Okrem iného predstavila aj vylepšené programovateľné tlačidlo vo verzii 2.0, update používateľského prostredie Emotion 4.0 a vylepšený variant modelu Honor 7.

Aj na Slovensku si mladá značka Honor vybudovala medzi zákazníkmi dobré meno a právom patrí medzi najobľúbenejších čínskych výrobcov. Jej smartfóny ponúkajú pekný dizajn a výborný pomer cena / výkon. Z materskej firmy Huawei prináša známe používateľské prostredie EMUI s množstvom softvérových vychytávok a podorobných nastavení.

Po kliknutí na obrázok sa snímka zväčší. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Na veľkolepé oslavy boli pozvaní vybraní novinári z celého sveta, medzi ktorými nechýbal ani zástupca našej redakcie. Na štadióne v Shenzhene bolo nielen pre odbornú verejnosť, ale aj ostatných návštevníkov pripravených množstvo stánkov s produktami Honoru, nechýbali modely, ktoré si u nás nekúpite, ani zaujímavé príslušenstvo či atraktívna športová šou.

nechýbali pôvabné hostesky

Shenzhen je moderné mesto s vyše 7 miliónmi obyvateľov

Dôležitým bodom programu bola prezentácia noviniek a plánov do budúcnosti, s ktorými nás zoznámil George Zhao, prezident značky Honor. Oznámené boli aj obchodné výsledky roku 2015. Vrcholom úspechov v uplynulom roku bola skutočnosť, že sa Honor stal najrýchlejšie rastúcou značkou smartfónov s online predajným modelom vôbec.

Honor má teraz zastúpenie v 74 krajinách a regiónoch po celom svete. Čerešničkou na torte bol už len fakt, že sa Honor stal jedinou značkou smartfónov, ktorá počas zľavových akcií, ktoré sa konali 11. novembra 2015 na čínsky "singles day", vygenerovala zisk vyše jednu miliardu čínskych jüanov.

Do budúcnosti plánuje Honor budovať viac strategických vzťahov, jedná preto s viac než 21 firmami po celom svete. Medzi nimi sú napríklad Google, Chevrolet, Baidu alebo Coca-Cola.

Smartwatch Honor Zero

Ďalšie informácie už patrili smartfónom a grafickému prostrediu EMUI, ktoré v najnovšej verzii 4.0 príde už začiatkom roka 2016 aj na u nás predávaný Honor 7. Majitelia aktuálnej vlajkovej lodi sa môžu tešiť aj na Android 6.0 Marshmallow, ktorý príde spolu s aktualizáciou EMUI 4.0.

ikona

Honor 7 - útok v plnej poľnej a rovno proti najlepšímRecenzia výkonného dual SIM smartfónu s 5,2'' Full HD displejom, hliníkovou konštrukciou, snímačom odtlačkov prstov a množstvom vylepšení.

dámska verzia inteligentných hodiniek Honor Zero

Honor 7 sa na domácom trhu dočká vylepšenia v podobe vyššej kapacity úložného priestoru (32 GB), novej verzie programovateľného tlačidla a zlatého variantu. Zákazníci v Číne sa môžu tešiť aj na verziu Honor 5X inšpirovanú populárnym kresleným filmom Kung Fu Panda. Tento model sa v prvom kvartáli budúceho roka dostane aj na slovenský trh. Spomenutý bol aj Honor 4A, no ten sa k nám oficiálnou cestou nedostane.

aj deti môžu mať svoje smartwatch

ikona

Základné info: Honor 5XAndroid s hliníkovou konštrukciou, 5,5'' Full HD displejom, osemjadrovým procesorom, 13 Mpix fotoaparátom, LTE, OS Android 5.1, čítačkou odtlačkov prstov a 3 000 mAh batériou.

Na oslavách svojich druhých narodenín si Honor dal záležať, čo bolo vidno na organizácii celého podujatia. Veríme, že úspech, ktorý značka zožala medzi zákazníkmi nielen na Slovensku, bude pre firmu hnacím motorom, a my aj v budúcnosti uvidíme množstvo atraktívnych modelov. 


Cestu aj ubytovanie redaktora v Číne zabezpečil Honor. Ďakujeme!

Diskusia k článku:

Začať diskusiu