Na jeden záber: Meizu MX5

V našej sérii video recenzií nemôže chýbať výborne vybavený android s vlastnou používateľskou nadstavbou Flyme OS, ktorá je okrem 5,5'' Full HD displeja, výkonného procesora a 20,7 Mpix fotoaparátu s laserovým zaostrovaním lákadlom tohto telefónu.

Meizu MX5 má elegantnú konštrukciu s hardvérovým stredovým tlačidlom, ktoré ukrýva snmač odtlačkov prstov. Displej s 5,5-palcovou uhlopriečkou a Full HD rozlíšením je chránený odolným sklíčkom Gorilla Glass 3,o výkon sa stará osemjadrový procesor Helio X10 s taktom 2,2 GHz a 3 GB operačná pamäť RAM. My sme testovali verziu s 16 GB úložným priestorom bez možnosti rozšírenia microSD kartami. Nájdeme tu však dva sloty na SIM karty.

Operačný systém Android beží vo verzii 5.0, no prekrýva ho vlastná používateľská nadstavba Flyme 4.5. s množstvom návykových gest. Majitelia určite ocenia výborný 20,7-megapixelový fotoaparát s laserovým zaostrovaním a nahrávaním 4K videí, predná kamera dostala 5 Mpix snímač.

ikona

Meizu MX5 - veľké gestá, ešte väčšie činyRecenzia 5,5'' tabletofónu s elegantnou konštrukciou, krásnym Full HD displejom, stabilným prostredím s návykovými gestami a výborným fotoaparátom.

Medzi špecifikáciami nájdeme podporu rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.1, GPS, Glonass a 3,5 mm jack. FM rádio i NFC chýbajú. Batéria s kapacitou 3 150 mAh podporuje rýchle nabíjanie mCharge.

Na jeden záber: Meizu MX5

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Nightmare 24.11.2015 - 06:51

fajne porovnanie „iPhonov “ Riso!:) pacilo sa mi aj to ze si pustil ako to hra aj ked na videu to asi skresluje dost... skore uzdravenie

Celá diskusia 1 príspevok