Lenovo P70 dostáva na Slovensku aktualizáciu na Android 5.1

Čitateľ Mário nás informoval, že jeho Lenovo P70, kupované z voľnej distribúcie, dostalo oznámenie o dostupnosti aktualizácie na novšiu verziu Android 5.1 Lollipop.

ikona

Lenovo P70 - heslo: štyritisíc miliampérhodínRecenzia výkonného dual SIM androidu s 5” HD displejom, 2 GB RAM a silnou 4 000 mAh batériou. Zamrzí zopár drobností ospravedlnených skvelou cenou.

V upozornení pred inštaláciou sa píše, že táto aktualizácia odstráni všetky používateľské údaje, vrátane niektorých nainštalovaných hier, dôjde k zmene rozhrania Vibe UI a jeho nastavení, takže odporúčame zálohovať si všetky údaje. Inštalačný súbor má viac než 1 GB, preto na jeho stiahnutie radšej použitie Wi-Fi pripojenie.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Diskusia k článku:

sysell 12.11.2015 - 10:51

Update co mi vsetko odstrani si mozu nechat, priadan hodnota tych updatov je casto minimalna ak vobec nejaka

Miroslav12.11.2015 - 13:41 Trvalý odkaz

Po aktualizácii, je to iný telefón. Všetko dobré, čo tam bolo je preč. Prijatie hovoru je katastrofa...Pri zamknutej obrazovke sa objaví iba slúchadlo a až po dotknutí sa dozviete kam ho máte posunúť, aby ste prijali hovor, príp. ukončili. Trvalé podsvietenie kláves sa už nedá nastaviť. Vstavaný antivir s čističom je preč. Počasie, ktoré tam bolo už nehľadajte. Na ďalšie chýbajúce veci postupne prichádzam. Tento mobil mám cca 1 a pol mesiaca a bol som s ním spokojný až doteraz. Takýto prístroj som si nekupoval, aktualizácia ho dehonestovala o dve triedy nižšie. Bohužiaľ ani po obnovení továrenských nastavení sa späť k pôvodnej verzii Androidu 4.4 už nevrátite. Dobre si rozmyslite, či prejdete na Android 5.1 alebo si necháte spoľahlivo fungujúci 4.4.4. Odporúčam to druhé.

Ak by niekto vedel ako sa dostať k pôvodnej verzii budem vďačný.

Lenka Ivančíková12.11.2015 - 15:00 Trvalý odkaz

negativnych skusenosti je viac, opytam sa v Lenove.

Trotun12.11.2015 - 17:03 Trvalý odkaz

Tak ja som potom asi jediny, komu ta aktualizacia vyhovuje. Povyhadzovali vsetky somariny, co som tam nepotreboval, funguju mi aplikacie a hry, ktore na 4.4.4 nesli vobec, alebo bola ich funkcionalita obmedzena verziou androidu. Tiez mi konecne funfguje wifi hotspot tak, ako ma. Vsetko ide presne tak, ako som chcel. Jedine, co mi vadi, je, ze neviem zmenit pozadie uzamknutej obrazovky. Ale na to zvysoka kaslem.

Celá diskusia 34 príspevkov