Poznáme víťaza súťaže o MyPhone S-Line

V našej víkendovej súťaži, ktorú sme pre vás pripravili v spolupráci s obchodom Digitall.sk, ste hrali o šikovný android MyPhone S-Line, ktorý už zajtra poputuje k svojmu novému majiteľovi.

Súťaž prebiehala od 30. októbra do 12-tej hodiny 2. novembra 2015 a bola vyhlásená v tomto článku.

Na to, aby ste boli zaradení do žrebovania, stačilo do predmetu e-mailovej správy napísať správnu odpoveď na otázku: "Koľko vecí nájdete v balení nového myPhone S Line?” Pomôcku ste mohli nájsť v recenzii na našej stránke.

ikona

MyPhone S-line - príjemný vzhľad, slabšia batériaRecenzia lacného androidu s 4,7'' HD displejom, 8 Mpix fotoaparátom a 1 GB RAM. Zaujímavo vyzerajúci smartfón sklame batériou a staršou verziou OS.

Správna odpoveď znela: 6 vecí - mobil, nabíjačka, USB kábel, stereo slúchadlá, kryt na mobil a ochranná fólia. Na prvý pohľad jednoduchá otázka bola tentoraz pre niektorých z vás ťažká. Nesprávnych odpovedí (s počtom, 3, 4, a 5) prišlo viac než inokedy. A opäť sa našlo množstvo špekulantov, ktorí si mysleli, že čím viac odpovedí pošlú, tým vyššia bude šanca na výhru. Mýlili sa.

A kto vyhral? Zo správnych odpovedí sme pomocou Random.org vyžrebovali poradové číslo, ktoré patrilo výhercovi s menom Peter Pavlík. Srdečne gratulujeme!

Vám ostatným ďakujeme za účasť a svoje šťastie skúste v niektorej z ďalších súťaží, ktoré pre vás v budúcnosti určite prichystáme.

Diskusia k článku:

Peter 02.11.2015 - 15:04

parada, prvykrat co som nieco vyhral :D skvely to pocit, zelam to kazdemu... aj tomu, kto vyhrava pomaly kazdy tyzden :D

Lenka Ivančíková02.11.2015 - 15:51 Trvalý odkaz

sme radi, ked ma vyherca uprimnu radost. :-)

Manobb02.11.2015 - 20:51 Trvalý odkaz

Každá výhra poteší ..., blahoželám.

Svojho času sa i mne pošťastilo vyhrať Motorolu s čiernobielym displejom (tú lacnú tenkú placku, čo sa tušim mala predávať aj v novinových stánkoch). TYP si už nepamätám.

Celá diskusia 3 príspevky