BC MOBIL & TECHBOX 11-12/2009

reklama Vianočné číslo BC MOBIL & TECHBOX.

Vianoce, Vianoce... všade samé Vianoce. Sviatky pokoja a oddychu majú byť pohodové. Preto si pokojne prečítajte najnovšie vydanie obľúbeného časopisu BCMOBIL & TECHBOX 11-12/2009, ktorý na 84 stranách a len za 1,63 EUR (49,11 Sk), ponúka výber toho najlepšieho za posledné obdobie. Okrem recenzií a testov sme pre vás pripravili aj množstvo tém, ktoré vám prinesú nové a zaujímavé informácie, napríklad aj o Facebooku v mobile. A nezabudnite! Už o pár týždňov končí hlasovanie ankety Mobilný operátor roka 2009, preto hlasujte a vyhrajte skvelé ceny!

fotka

MOBILNÝ OPERÁTOR ROKA 2009!

Áno, presne. Hlasujte! Na stránke >www.mobilny-operator.sk môžete ešte stále hlasovať za svojho naj mobilného operátora za uplynulý rok. Hlasovať môžete dokonca aj spätne, takže operátor od vás môže získať až 12 hlasov! A vy budete mať zároveň väčšiu šancu na výhru! Naši traja operátori totiž do ankety venovali tieto zaujímavé ceny: SIM karta s programom O2 Fér a kreditom 33 EUR počas 12 mesiacov od Telefónica O2 Slovakia, mobilný telefón Apple iPhone 3GS 32 GB od Orange Slovensko a mobilný telefón Nokia 5530 XpressMusic od T-Mobile Slovensko. Okrem troch šťastlivcov po ukončení hlasovania vyžrebujeme aj ďalších troch hlasujúcich, ktorým venujeme ročné predplatné časopisu BCMOBIL & TECHBOX!

fotka

LEN TO NAJLEPŠIE

Podobne ako v minulom vydaní, aj do tohto vianočného špeciálu sme pridali niekoľko zaujímavým tém navyše. Aby sa vám ľahšie rozhodovalo, čo kúpiť rodine či známemu pod stromček, vybrali sme najzaujímavejšie „vecičky“, ktoré nám za tento rok prešli rukami a úhľadne sme ich utriedili do cenových kategórií. Viete ako funguje a pracuje každodenná samozrejmosť, akou je mobilný telefón? Nie? Nevadí, u nás odpoveď nájdete. Určite neprehliadnite ani rozhovor s Róbertom Fleischhackerom zo Sony Ericssonu, či test nákupu telefónov z nového Objednávkového katalógu O2. Pre mnohých z vás bude určite zaujímavá aj téma Fenomém zvaný Facebook, ktorá vám odhalí, ako používať tento komunitný boom v telefóne. Podrobnej analýze sme podrobili aj vianočné akcie našej trojky operátorov.

fotkafotkafotka

ZAUJÍMAVÉ...

Zaujímavé sú nielen novinky z oblasti mobilných telefónov, ale aj preview hudobného „dotykáča“, Nokie X6 či množstvo recenzií. Z tých nech vášmu oku neunikne exkluzívny duel dvoch špičkových dotykových Windows phone, Samsung Omnia II vs. Toshiba TG01! Nemenej zaujímavé sú aj napríklad testy pracovného HTC Touch Pro2, multimediálneho Sony Ericssonu Aino a Nokie 5530 XpressMusic, jednoduchého Sony Ericssonu Yari, zábavného Samsungu Corby či lacného LG GW520. Drsným redakčným testom prešla aj odolná Nokia 3720 classic. Pre nadšencov mobilných dát sme pripravili zase test najnovšieho Leadtek Multiband modemu od T-Mobile. BCMOBIL & TECHBOX by nebol tým, čím je ani bez retrorecenzie (Trium Aria), aktualizovaného katalógu mobilných telefónov či testov príslušenstva.

fotkafotkafotka

VIANOCE NEOBCHÁDZAME

Ak plánujete pod vianočný stromček kúpiť sebe alebo do rodiny zrkadlovku pomôžeme vám. V redakcii sa na test ocitli tie najlepšie kúsky do 750 € (22 594,50 Sk), ktoré prešli nekompromisným testom. Výsledok si teda určite nalistujte. Samozrejme nechýbajú novinky a testy ostatnej elektroniky. Ak darujete známym fotodarčeky pozrite sa na to, ako sa vlastne vyrábajú v našej reportáži. Mnohých určite poteší netbook Asus s 11,6 palcovou uhlopriečkou či módny HP Mini 110 by Studio Tord Boontje pre dámy. A čo tak mini projektor? BenQ Joybee GP1 je možno tým pravým pre vás. Alebo to bude lacná, ale výkonná tlačiareň HP Photosmart Plus? Klasici zase zaspomínajú pri retrodizajne nového Canonu PowerShot G11, nadšencov techniky prekvapí test 3D fotoaparátu FujiFilm FinePix REAL 3D W1. A nezabudli sme ani na test automobilu, v tomto čísle vás čaká najnovšia Škoda Yeti!

fotkafotkafotka

A kde nájdete BCMOBIL & TECHBOX?

Okrem novinových stánkov, hypermarketov či vybraných čerpacích staníc si môžete časopis BCMOBIL & TECHBOX 11-12/2009 zakúpiť v sieti partnerských predajní na celom Slovensku (zoznam na www.bcmobil.sk). Taktiež môžete časopis získať ako darček pri kúpe mobilného telefónu či k vybraným produktom v celej sieti 25 predajní NAY Elektrodom alebo v TOP partnerských predajniach, napríklad Finesa NOKIA a PPShop v Bratislave alebo EPICENTRUM v Pezinku. Taktiež časopis ako darček môžete získať v sieti predajní LAMDA po zapojení sa do súťaže Zimná vločka www.lamda.sk.

Diskusia k článku:

Martin Hombauer 01.12.2009 - 16:30

stevo: kokos vy tu date reklamu vzdy ked aj mne pride domov :D inak dobre cislo musim pochvalit ;)

anonymous01.12.2009 - 17:01 Trvalý odkaz

mulo: aj mne to prislo dnes , ?akujem ze predplatné .

anonymous01.12.2009 - 18:53 Trvalý odkaz

erik.aragorn: Mne sa toto cislo paci :-), asi ako kazde

anonymous02.12.2009 - 08:59 Trvalý odkaz

x: Casopis je stale lepsi ale v recenzii na mobil yari mate chybu ten mobil toci videa vo vga rozliseni mam to z recenzie na mobilenet.cz

anonymous07.12.2009 - 18:46 Trvalý odkaz

SkILeRKQQo: tak som sa nan tesil a uz je tu,skoda ze ste 2-mesacnik lebo casopis precitam za 2-3 hod. a mozem cakat dalsie mesiace na dalsi diel.ale jedna vec ma furt s*** preco nedate recenziu i8910 HD podla mna by ludia radsej privitali HD ako corbyho uz by som vazne chcel vidiet recenziu i8910 HD a pixona 12.A ta yeti je od veci ako v minulom cisle honda,mali by ste dat katalog fonov prec a aj tu receniu o skodovke a bolo by viac priestoru pre fony :D.zelam vela uspechov

Celá diskusia 5 príspevkov