Na jeden záber: Samsung Galaxy Tab S2

Desaťpalcový tablet dostal jemné QXGA rozlíšenie, špičkovú výbavu, tenké telo, nízku hmotnosť a snímač odtlačkov prstov. Zamrzí len vysoká cena.

Samsung Galaxy Tab S2 má tenkú konštrukciu, nízku hmotnosť, jemný 10-palcový Super AMOLED displej s rozlíšením 2 048 x 1 536 bodov a láka aj na podporu LTE. Výkon zabezpečí osemjadrový procesor, kde štyri jadrá sú taktované na 1,9 GHz a štyri na 1,3 GHz. Operačná pamäť RAM disponuje kapacitou 3 GB, čo stačí na bezproblémový chod systému.

ikona

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 - zameraný na to podstatnéRecenzia desaťpalcového tabletu so špičkovou výbavou, kvalitnou a tenkou konštrukciou, krásnym displejom a rýchlou čítačkou prstov.

Ten tu beží vo verzii 5.0 Lollipop. Vnútorný priestor je dostupný v dvoch veľkostiach: 32 GB alebo 64 GB. Obidve sa dajú rozšíriť pamäťovými kartami do 128 GB. Dátovú konektivitu zabezpečí aj Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth 4.1 a microUSB konektor s funkciou OTG. O bezpečie vašich dát sa postará snímač odtlačkov prstov integrovaný do stredového hardvérového tlačidla pod displejom.

Fotografie zhotovíte zadným 8-megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním, le bez prisvetľovacej diódy. Videá nahráva v QHD kvalite 2 560 x 1 440 bodov rýchlosťou 30 snímok za sekundu. Predná kamera ponúkne 2,1 Mpix rozlíšenie, batéria kapacitu 5 800 mAh.

Na jeden záber: Samsung Galaxy Tab S2

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu